Du leser nå Dagbladet Pluss

Storklubbenes sommer:

Dette må PSG gjøre i sommer

PSG-prosjektet under qatarsk eierskap har aldri tatt dem lenger enn til kvartfinalen i Champions League. Det vil de gjøre noe med, og i sommer blir det store omveltninger.

GÅTEN: Hva skjer med Neymar? Akkurat nå er det ingen som vet. Foto: Reuters / NTB Scanpix
GÅTEN: Hva skjer med Neymar? Akkurat nå er det ingen som vet. Foto: Reuters / NTB ScanpixVis mer

- Spillerne må ta enda mer ansvar. Ting er nødt til å endre seg. De må gjøre mer, og jobbe hardere. Jeg vil ikke ha stjernenykker lenger. Jeg har innsett at det er nødvendig å gjøre noen endringer, hvis ikke kommer vi ingen vei.

Ordene tilhører PSG-president Nasser Al-Khelaifi fra et intervju med France Football i juni.

Ifølge Paul Thomas Clay, som kommenterer fransk fotball for Viasat, er det ganske tydelig hvem presidenten retter en advarende pekefinger mot. Den brasilianske superstjernen Neymar.

- Jeg synes det var godt løst av ham å gå ut på den måten. Han er ikke for konkret, og han navngir ingen. Det er et dårlig skjult adressat, men likevel en fin måte å gjøre det på, sier han til Dagbladet, og legger til:

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.