Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dette mener FA er helt i orden

Bellamy og Neville slipper straff.

SLIPPER MED EN ADVARSEL: Craig Bellamy ga klar beskjed om hva han mente om at denne 21 år gamle United-tilhengeren stormet banen, og ga vedkommende et klaps med håndflaten. Innenfor det tillate, mener FA. Foto: PA
SLIPPER MED EN ADVARSEL: Craig Bellamy ga klar beskjed om hva han mente om at denne 21 år gamle United-tilhengeren stormet banen, og ga vedkommende et klaps med håndflaten. Innenfor det tillate, mener FA. Foto: PA Vis mer

||| • Her kan du se Bellamy konfrontere 21-åringen som løp inn på banen.

(Dagbladet.no): Craig Bellamy er blitt etterforsket både av politi og FA etter at han bokstavelig talt la hånd på en Manchester United-supporter på søndag.

Nå slipper han i hvert fall å bekymre seg over straff fra forbundet, for i kveld sendte FA ut en pressemelding der de annonserer at City-spissen slipper unna med en advarsel.

- Dommeren har bekreftet at han ikke ville sendt spilleren av banen om han hadde sett opptrinnet med supporteren. Craig Bellamy vil bli kontaktet av FA, og advart mot lignende oppførsel i framtida. FA gjentar den tidligere anmodningen om at spillere ikke involverer seg i episoder med supportere under slike omstendigheter, heter det i skrivet.

Også Gary Neville slipper med en advarsel. United-backen løpte trolig raskere enn på mange år da han travet ned mot svingen til City-fansen for å feire Michael Owens vinnermål fem minutter og 28 sekunder på overtid.

Også i 2006 ble Neville advart av forbundet mot utagerende feiring foran bortefansen, etter at United hadde slått Liverpool 1-0.

- Gary Neville har blitt minnet om sitt ansvar i kjølvannet av sin opptreden etter Manchester Uniteds siste scoring på tampen av overtiden, skriver FA. 

Mynten som ble kastet mot City-innbytter Javier Garrido blir heller ikke slått ned på. Klubben har derimot blitt kontaktet, ettersom FA vil forsikre seg om at United gjør alt i sin makt for å identifisere bråkmakere, og iverksatte sanksjoner mot personer som bryter reglene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling