Dette mener fotball-Norge

Tom Nordlie:

- Norge har motgang. Hvordan det føles, vet jeg alt om. Men jeg vet også at det kan snu. Og for å få til det må vi bli flinkere til å føre kamper, utvikle angrepsspillet mot etablert forsvar.

Hallvar Thoresen:

- Det blir veldig vrient. Nå mangler vi kantspillere som er så viktige for å skape bredde og rom for spissene. Jeg merker at spillerne spiller for å oppnå egne prestasjoner.

Gøran Sørloth:

- VM-toget gikk med tapet for Ukraina. Vi har for mange like typer som søker de samme løsningene, ikke gode nok vinger, er for dårlige på andreball og kommer nesten aldri i overtall.

Arne Erlandsen:

- Det blir vanskelig å kvalifisere seg til VM. Spissene er ikke gode nok foran mål, og jeg tror stressfaktoren kan være en årsak. Hadde Iversen hatt selvtillit, ville han skutt i stedet for å passe.

Jan H. Halvorsen:

- Det ser ikke lyst ut nå. Jeg er overrasket over at alle fokuserer på spissduellen mellom Flo og Solskjær. La Steffen Iversen få prøve seg i den rollen han kan best - nemlig på topp.

Trond Sollied:

- Situasjonen er mørk, men ikke beksvart. Det er mulig å komme seg ut av dette, men da er Semb nødt til å finne den rette balansen i laget. Nå er det for mange som ikke funker. Vi mangler bredde.

Nils Arne Eggen:

- Jeg tror Norge kommer til fotball-VM inntil det motsatte er bevist, og foreløpig er det ingen grunn til å rope ulv, ulv. Dessverre er Norge inne i en periode der de ikke klarer å omsette sjanser i mål.

Erik Brakstad:

- Det så ut til at Norge hadde lyst til å vinne kampen, men personlig føler jeg at vi lå for lavt i banen, men jeg forstår jo også at Semb hadde respekt for Sjevtsjenko og Rebrov.