MENER CHELSEA MANGLER MOT: Chelsea-manager José Mourinho var i det lekne hjørnet da han deltok på pressekonferansen etter kampen i går. Foto: AFP PHOTO / PORNCHAI KITTIWONGSAKUL / NTB Scanpix
MENER CHELSEA MANGLER MOT: Chelsea-manager José Mourinho var i det lekne hjørnet da han deltok på pressekonferansen etter kampen i går. Foto: AFP PHOTO / PORNCHAI KITTIWONGSAKUL / NTB ScanpixVis mer

Dette mener Mourinho at Chelsea mangler

- Jeg kan ikke si det, men jeg kan skrive det ned.

(Dagbladet): Chelsea-manager José Mourinho var ikke fornøyd med spillerne sine etter gårsdagens tap for London-nabo Crystal Palace. Med to tap på tre kamper avskriver han i kjent stil sitt eget lags sjanser til å vinne ligatittelen denne sesongen.

- Nå føler jeg det er umulig å vinne ligaen. Vi er for avhengige av andre resultater, sier Mourinho ifølge Sky Sports.

Han skylder blant annet på at spillerne ikke er konsentrerte nok.

- Det er tydelig at vi har noe spillerprofiler som finner det vanskelig å prestere i visse kamper, sier Mourinho, som mener at noen av spillerne gir mer mot topplagene.

Nytt show På pressekonferansen etter kampen ga Mourinho som vanlig de fremmøtte valuta for oppmøtet. På spørsmål om manageren kunne fortelle hvilke kvaliteter han ville bringe inn i laget neste sesong, svarte han:

- Jeg kan ikke si det, men jeg kan skrive det ned.

Mourinho noterte hva han ønsket på journalistens blokk. På blokka sto det skrevet «balls» med store bokstaver og en ring rundt, som betyr at 51-åringen mener spillerne han rår over til tider er feige.

Leder ligaen Chelsea har tapt to av de tre siste ligakampene, men leder likevel ligaen etter at de har spilt én kamp mer enn Liverpool, og to kamper mer enn Manchester City.

Liverpool tar over ligaledelsen med uavgjort eller seier mot Tottenham på Anfield.