STORSLALÅMKLARE: Nina Løseth og Ragnhild Mowinckel etter gårsdagens trening. I kveld er det duket for storslalåm, og begge varsler god form. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
STORSLALÅMKLARE: Nina Løseth og Ragnhild Mowinckel etter gårsdagens trening. I kveld er det duket for storslalåm, og begge varsler god form. Foto: Hans Arne Vedlog / DagbladetVis mer

Dette nekter jentene å snakke om: - Det blir «surprise surprise»

Mowinckel og Løseth.

BEAVER CREEK (Dagbladet): Etter at fartsfantomene har gjort sitt er det nå duket for teknikerne i Beaver Creek, og først ut er kvinnene i kveldens storslalåm.

Ragnhild Mowinckel og Nina Løseth skal forsvare de norske fargene, og selv om begge nekter å snakke om resultatambisjoner, virker det som om formen er der den skal være.

Trives i bakken Løseth sa etter lagkonkurransen på tirsdag at hun var i sitt livs form, men stort mer spesifikk en som så er hun ikke.

- Jeg forventer at jeg skal prestere gode omganger og kjøre godt på ski. Noe resultat forventer jeg ikke. Det blir «surprise surprise» så får vi telle opp etterpå, sier hun til Dagbladet.

Bakken her i Beaver Creek er også et sted hun trives veldig godt.

- Det er en nydelig bakke. Det er litt mer terreng enn det var da vi var her i fjor, men det tror jeg skal passe oss bra. Jeg har aldri kjørt så bra storslalåm som jeg har gjort den siste uka.

Tømme kluten Kveldens storslalåm blir Mowinckels siste øvelse i dette mesterskapet. Hun sier selv at det er litt vemodig at det nå snart er over, og lover å gå ut med et smell.

- Nå er det siste rest som skal ut. Nå er jeg ferdig snart så nå må jeg bare tømme kluten for det det er verdt. Storslalåmen har vært bra på trening så jeg satser på at jeg får ut mitt beste, sier hun til Dagbladet.

Mowinckel liker i likhet med Løseth bakken godt.

- Det blir dødsbra. Jeg gleder meg veldig. Det er et veldig bra underlag selv om det er litt kantete. Det virker veldig bra, og jeg trives veldig godt i løypa, sier hun.

Første omgang i jentenes storslalåm starter klokka 18.00.