STORE DRØMMER:  Jose Mourinho oppnådde det meste med Chelsea, men greide ikke å vinne Champions League med London-klubben. Det tror en av hans tidligere disipler, Didier Drogba, gjør at portugiseren vil tilbake til Stamford Bridge. Foto: REUTERS / Alessia Pierdomenico / NTB Scanpix
STORE DRØMMER: Jose Mourinho oppnådde det meste med Chelsea, men greide ikke å vinne Champions League med London-klubben. Det tror en av hans tidligere disipler, Didier Drogba, gjør at portugiseren vil tilbake til Stamford Bridge. Foto: REUTERS / Alessia Pierdomenico / NTB ScanpixVis mer

Dette ønsker Didier Drogba seg tilbake til

35-åringen vil være med Mourinho til Chelsea.

Fotballstudio kl. 20.45: Real Madrid - Galatasaray, Malaga - Dortmund

(Dagbladet): Didier Drogba forlot Chelsea i 2012 til fordel for kinesiske Shangai Shenua. Jóse Mourinho stakk i 2007. Nå håper 35-år gamle Drogba at de to på ny kan forenes på Stamford Bridge.

For den ivorianske spilleren tror gamlesjefen har drømmer han ennå ikke har oppfylt med London-klubben.

- Jeg tror ikke han er over Chelsea, og jeg tror ikke klubben er over han. Da han kom tok han med seg suksess. Vi vant to ligatitler på rad med bra fotball, og det eneste han ikke vant var Champions League. Kanskje det er en av grunnene til at han vil tilbake - han har noe uoppgjort der, sier Didier Drogba til the Guardian.

Sterke rykter Ryktene om at Jose Mourinho kommer til å forlate trenerstolen i Real Madrid og reise tilbake til Chelsea har vært sterke en tid, noe som ble forsterket ytterligere ved at portugiseren forsøkte å gjemme seg mens han var på besøk på Stamford Bridge for en uke siden.

Drogba trente med Chelsea i desember, og sa da at det var en mulighet for å signere for klubben. Men valget falt i stedet på tyrkiske Galatasaray. Men skulle Mourinho reise tilbake til London til sommeren, vil gjerne komme etter. Enten som spiller eller trener.

- Det hadde vært bra. Ikke bare for å være trener, men for å hjelpe klubben. Jeg ga alt for klubben, og de ga meg det samme tilbake. Jeg føler meg hjemme når jeg er i London, og når jeg er tilbake på Chelseas treningsfelt så føler jeg at jeg kan gå rundt med øynene lukket og likevel vite hvor jeg går, forteller 35-åringen, som har kontrakt med Galatasaray frem til sommeren 2014.

I kveld møtes Drogba og Mourinho i kampen om en seimifinalebillett til Champions League, da Real Madrid tar i mot tyrkerne hjemme på Santiago Bernabeu.