Dette øyeblikket har Sturridge og Liverpool ventet lenge på

Sturridge tilbake. Senket Aston Villa.

ENDELIG: En jublende Daniel Sturridge har ikke vært det mest vanlige synet den siste tiden. Foto: Action Images via Reuters / Carl Recine
ENDELIG: En jublende Daniel Sturridge har ikke vært det mest vanlige synet den siste tiden. Foto: Action Images via Reuters / Carl Recine Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Liverpool - Aston Villa 3-2 (1-0)

(Dagbladet): For to sesonger siden var Daniel Sturridge sammen med Luis Suarez regnet som en av verdens aller beste spissduoer.

21 Premier League-mål på 26 starter var intet annet enn imponerende av hurtigtoget. Men etter at samarbeidet med Suarez eksploderte fullstendig i 2013/14-sesongen, imploderte alt i fjor.

Mens Suarez dro til Barcelona, opplevde Sturridge et skademareritt uten like. Det gjorde at 26-åringen kun startet sju kamper og scoret fire mål i en sesong hvor Mario Balotelli floppet fullstendig.

Også i år har Sturridge vært fraværende med skader, men nå er han endelig tilbake. Etter det målløse comebacket mot Norwich forrige runde, løsnet det virkelig for Sturridge mot Aston Villa i ettermiddag.

Senket Villa Med to vakre scoringer var Liverpool-spissen avgjørende for at rødtrøyene vant 3-2 på Anfield.

Etter at James Milner sørget for hjemmejubel etter bare ett minutt, var bordet dekket for Sturridge. 2-0-scoringen kom etter et vakkert samspill mellom Milner og Sturridge, før sistnevnte banket ballen kontant i hjørnet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.