ENDELIG: En jublende Daniel Sturridge har ikke vært det mest vanlige synet den siste tiden. Foto: Action Images via Reuters / Carl Recine
ENDELIG: En jublende Daniel Sturridge har ikke vært det mest vanlige synet den siste tiden. Foto: Action Images via Reuters / Carl RecineVis mer

Dette øyeblikket har Sturridge og Liverpool ventet lenge på

Sturridge tilbake. Senket Aston Villa.

• Liverpool - Aston Villa 3-2 (1-0)

(Dagbladet): For to sesonger siden var Daniel Sturridge sammen med Luis Suarez regnet som en av verdens aller beste spissduoer.

21 Premier League-mål på 26 starter var intet annet enn imponerende av hurtigtoget. Men etter at samarbeidet med Suarez eksploderte fullstendig i 2013/14-sesongen, imploderte alt i fjor.

Mens Suarez dro til Barcelona, opplevde Sturridge et skademareritt uten like. Det gjorde at 26-åringen kun startet sju kamper og scoret fire mål i en sesong hvor Mario Balotelli floppet fullstendig.

Også i år har Sturridge vært fraværende med skader, men nå er han endelig tilbake. Etter det målløse comebacket mot Norwich forrige runde, løsnet det virkelig for Sturridge mot Aston Villa i ettermiddag.

Senket Villa Med to vakre scoringer var Liverpool-spissen avgjørende for at rødtrøyene vant 3-2 på Anfield.

Etter at James Milner sørget for hjemmejubel etter bare ett minutt, var bordet dekket for Sturridge. 2-0-scoringen kom etter et vakkert samspill mellom Milner og Sturridge, før sistnevnte banket ballen kontant i hjørnet.

Rudy Gestede utlignet for Aston Villa etter et godt innlegg for Hutton, men så viste Sturridge seg frem igjen. Coutinho hælsparket Sturridge igjennom, og målsniken var nok en gang iskald foran mål.

Men også Gestede ble tomålsscorer. Nok en gang var innlegget perfekt, og nok en gang stanget kraftspissen ballen i mål.

Reduseringen til 3-2 skapte nytt liv og spenning i kampen, men nærmere kom aldri gjestene fra Birmingham. Dermed kunne Liverpool juble for tre viktige poeng.