- Dette passer oss litt dårlig

Martin Andresen om Skulleruds avskjed.

- FIN DIALOG: Tor Ole Skullerud sier han og Martin Andresen har samarbeidet tett, og at de har vært enige og uenige som i alle samarbeid. 
Foto:  Håkon Mosvold Larsen, Scanpix
- FIN DIALOG: Tor Ole Skullerud sier han og Martin Andresen har samarbeidet tett, og at de har vært enige og uenige som i alle samarbeid. Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VALLE (Dagbladet.no): Tor Ole Skullerud ga seg i dag som trener i Vålerenga. Han begrunner dette med at «batteriet er flatt» og at klubben trenger folk som er hundre prosent motivert for å snu motgangen de er inne i.Både manager Martin Andresen og sportsdirektør Truls Haakonsen sier dette har kommet brått på dem.

- Nå får vi snu oss rundt. Det er ikke tvil om at dette passer oss litt dårlig. Vi får inn Kaz (Sokolowski) igjen når han er friskmeldt, i mens får vi gjøre det vi kan, sier Andresen.Den spillende manageren, som i øyeblikket ikke er spillende på grunn av skade, overtar treneransvaret inntil videre. Haakonsen mener det er en løsning klubben kan leve med.

- Det er en relativt ny situasjon, men så lenge Martin er skadd og disponibel, skal det gå bra, sier han.

- Har vært krevendeTor Ole Skullerud sier han har tenkt på dette en stund, men at den endelige avgjørelsen kom denne uka.- Alle har sett at det har vært krevende å  være Vålerenga-trener den siste tida. Men jeg så dette som en kjempespennende utfordring da jeg sa ja til jobben, og det er en erfaring jeg alltid vil ta med meg videre, sier Skullerud til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer