Dette pinlige kysset går verden rundt

50 Cent ville kysse og la seg intervjue, ble blankt avvist.

(Dagbladet): Den amerikanske rapperen 50 Cent, eller Curtis Jackson som han egentlig heter, dukket overraskende opp på det legendariske NASCAR-løpet Daytone 500 i helga.

- Helsike, jeg ser ingen svarte folk lol, skrev han på Twitter etter kort tid på billøpet.

NASCAR er kjent som en rimelig hvit greie, så det var for mange overraskende at 50 Cent og hans hiphop-kollega T.I. tok turen i år.

Ifølge USA Today kan de to rapperne hjelpe NASCAR å nå et nytt publikum.

Ville kysse og snakke Men at 50 Cent ikke helt passet inn fikk vi tydelig se da TV-reporteren Erin Andrews fant ham blant publikummerne.

«Fifty» var mer enn villig til å la seg intervjue, og prøvde å plante et kyss på Andrews, som ikke så ut til å være helt komfortabel med situasjonen.

Enda pinligere ble det da Andrews etter kort tid prøvde å gå videre, uten å ha stilt rapstjerna ett eneste spørsmål.

- Vel, det var ganske pinlig 50 Cent fulgte nemlig etter henne, tilsynelatende i den tro at han skulle bli intervjuet. Og strengt tatt ville vel de aller fleste TV-reportere som fikk sjansen til å ta et par ord med hiphop-stjerna, gjort nettopp det.

Andrews hadde imidlertid ingen interesse av å snakke med Eminems disipel. Den merkelige seansen er blitt en av de store snakkisene etter Daytona-løpet. Du kan se hele hendelsen i videoen øverst i denn saken.

- Vel, det var ganske pinlig, skriver for eksempel Yahoo Sports.

Stygg ulykke Men det var ikke bare pinlige øyeblikk mellom TV-reportere og hiphop-stjerner som preget Daytona-helga. En stygg ulykke dagen før det legendariske løpet satte sitt preg på stemninga.

Ulykken skjedde på banen og minst et dusin biler var involvert.

14 tilskuere ble sendt til sykehus, mens 14 andre fikk behandling på stedet.

Til høyre i denne saken kan du se en video filmet fra tribunen som viser dramaet.