Dette rystende hodesparket sendte den 10 år gamle gutten i arresten

Fotballkamp har utløst amper rasismedebatt i Hong Kong.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Et skrekkelig hodespark i en fotballkamp mellom barn har skapt oppstandelse i Hong Kong.

En ti år gammel spiller på English School Foundation (ESF) hadde allerede satt inn flere stygge taklinger i løpet av kampen da det bikket fullstendig over etter pause.

Idet en motspiller ble liggende på bakken etter en duell, tok 10-åringen rennafart og sparket Kitchee-spilleren i hodet med stor kraft. Ballen var et helt annet sted, og videoen fra kampen levner liten tvil om at det ble gjort med overlegg.

Kampen ble stoppet Foreldre stormet ut på banen etter det brutale angrepet, og selv om det heldigvis gikk bra med gutten som ble sparket, var stemningen så opphetet og hatsk at kampen måtte avbrytes.

Daily Telegraph skriver at offerets foreldre politianmeldte den ti år gamle angriperen etter kampen. Guttungen skal også ha blitt pågrepet, men ble senere løslatt mot kausjon.

- Jeg har registrert at foreldrene til det skadde barnet har rapportert hendelsen til politiet, og vi ønsker å samarbeide med politiet i deres etterforskning, sier rektoren ved ESF i Hong Kong.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer