Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dette sa Jordan til Gattuso

Agenten sladrer på radio.

«DIN...» : Tottenham-trener Joe Jordan serverer noen saftige skotske gloser til Milan-kaptein Gennaro Ivan Gattuso under gårdagens kamp. I dag forteller Gattusos agent hva Jordan sa som gjorde at Gattuso helt mistet selvbeherskelsen. Foto: Giuseppe Cacace, AFP/Scanpix
«DIN...» : Tottenham-trener Joe Jordan serverer noen saftige skotske gloser til Milan-kaptein Gennaro Ivan Gattuso under gårdagens kamp. I dag forteller Gattusos agent hva Jordan sa som gjorde at Gattuso helt mistet selvbeherskelsen. Foto: Giuseppe Cacace, AFP/Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Mye har blitt sagt om Milan-kaptein Gennaro Gattuso det siste døgnet, etter at han gikk helt av hengslene da laget hans tapte mot Tottenham hjemme på San Siro i går kveld.

Men sladrehank har ikke vært av karakteristikkene. Og han trenger jo heller ikke sladre, slikt har han nemlig en agent til.

I dag har agent Claudio Pasqualin fortalt radiostasjonen «Kiss Kiss Napoli» hva det var som fikk Gattuso til å tenne.

- Det synes klart for meg at min klient ble kraftig provosert av Joe Jordan. Etter gjentatte ganger å ha plaget ham, fornærmet Jordan ham med en virkelig uverdig bemerkning - «fucking Italian bastard», fortalte Pasqualin radiostasjonen ifølge The Guardian.

- Avskyelig Og ifølge agenten skal nettopp det at Jordan dro ordet «italiensk» inn i fornærmelsen ha falt Gattuso ekstra tungt for brystet.

- For en som Rino (Gattusos kallenavn), som har et sterkt forhold til sin italienske identitet, tror jeg dette er den mest avskyelige og utilgivelige av fornærmelser, sier Pasqualin.

Selv ville ikke Gattuso røpe hva det var Tottenham-trener Joe Jordan og han sa til hverandre, og som fikk Gattuso til å ta tak rundt halsen på skotten under kampen, og å skalle til 59-åringen etter kampslutt.

Det eneste han avslørte, var at de ufine glosene ble utvekslet på skotsk. Gattuso har spilt i Glasgow Rangers. Ellers kan sikkert Jordan et og annet ukvemsord på italiensk også, etter at han spilte i Milan mellom 1981 og 1983.

- Aksepterer straff Gattuso beklaget i går det som skjedde, og sa han var klar for å ta konsekvensene.

- Jeg mistet hodet, jeg gjorde ting jeg ikke skulle ha gjort, og det tar jeg ansvar for. Jordan plaget meg gjennom hele andre omgang, men jeg skulle ikke reagert som dette. Jeg beklager, og om jeg blir utestengt, aksepterer jeg det, sa Gattuso.

Agenten sier de avventer reaksjonen fra Uefa før de eventuelt gjør noe videre i saken. Ifølge The Guardian kommer saken opp på neste møte i Uefas kontroll- og disiplinærkomité førstkommende mandag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling