HVA SA MOURINHO? Jose Mourinho tok Pep Guardiola og Zlatan på senga da han plutselig kom bort og begynte å prate til dem under Champions League-semifinalen. Foto: AP/Manu Fernandez
HVA SA MOURINHO? Jose Mourinho tok Pep Guardiola og Zlatan på senga da han plutselig kom bort og begynte å prate til dem under Champions League-semifinalen. Foto: AP/Manu FernandezVis mer

Dette sa Mourinho til Zlatan og Guardiola

Avslører selv i TV-intervju.

|||(Dagbladet): Inter hadde 10 mann, Barcelona trengte mål for å nå Champions League-finalen.

Så skjedde det som fikk hele Fotball-Europa til å stusse.

Mourinho snek seg inntil Barca-trener Pep Guardiola og slengte ut seg en kommentar, mens innbytter Zlatan Ibrahimovic sto måpende ved siden.

Psyket ut Zlatan Episoden er siden er blitt omtalt som Mourinhos utpsyking av Zlatan. Og førte til at spanske aviser hyret inn leppelesere.

For ingen visste hva Mourinho egentlig hvisket til Guardiola og Zlatan.

Nå er ventetida over, i et intervju på det spanske Canal+-programmet «Robinson Informe» røper den vesle portugiseren hva som skjedde på på sidelinja på Camp Nou i april, da Inter fikset finaleplassen med en mesterlig forsvarskamp.

- Da Motta ble utvist, så jeg at Pep sprang opp av glede. Det virket som om kampen allerede var over. Derfor gikk jeg bort til ham og sa «Du tror kanskje at det blir lett nå, men dette er ikke over», sier Mourinho ifølge den spanske avisa AS.

Dermed avkrefter han leppelesernes versjon, som lød slik: «Under normale omstendigheter er vi mestere».

«Dere har dommeren på deres side, men dere vinner ikke likevel», var italienske kilders versjon - og den er litt nærmere Mourinhos fasit.

Barcelona-snakk Mourinho har selv en bakgrunn som Barcelona-assistent under Bobby Robson, men gjorde seg uspiselig for katalanerne før, under og etter semifinalene i Champions League.

I sommer overtok han Real Madrid, selve erkefienden til Barca. Mourinho undrer seg nå over hvorfor Barcelona er så interessert i ham som person, han nekter å tro at de er redde for ham.

- Det finnes ikke et intervju med en Barcelona-spiller som er uten snakk om meg. Det er de som gjør meg viktig, sier Mourinho.

Mannen som titulerer seg selv som The Special One er ikke bare fornøyd med imaget sitt. Han forteller at han ikke er glad i å se TV-opptak av sin egen oppførsel.

- Kanskje jeg ikke bør si de tingene jeg sier for å få fansen til å holde munn. Min kone er forelsket i The Special One, men liker ikke den jeg er for folkene i fotballen, sier Mourinho.

DÅRLIG TAPER: Jose Mourinho innrømmer i intervjuet at han etter tap utad fordeler skyld til andre, mens han tar oppgjøret med egne spillere i garderoben. Foto: REUTERS/Juan Medina
DÅRLIG TAPER: Jose Mourinho innrømmer i intervjuet at han etter tap utad fordeler skyld til andre, mens han tar oppgjøret med egne spillere i garderoben. Foto: REUTERS/Juan Medina Vis mer