- Dette setter seg i ryggmargen til spillerne. De ser engstelige ut

Sjokkert over Manchester United.

 DEPPET:  Wayne Rooney under dagens kamp mot Sunderland. Manchester United tok ledelsen, men fikk bare med seg ett poeng fra kampen. Foto: NTB Scanpix
DEPPET: Wayne Rooney under dagens kamp mot Sunderland. Manchester United tok ledelsen, men fikk bare med seg ett poeng fra kampen. Foto: NTB ScanpixVis mer

•Sunderland - Manchester United 1-1

(Dagbladet): Manchester United fikk bare med seg ett poeng fra bortekampen mot Sunderland i dag. På to runder har rødtrøyene bare innkassert ett poeng.

Manager Louis van Gaal var lite fornøyd, og så ingen forbedringer fra forrige kamp:

- Jeg kan vel ikke si det. Vi skapte flere sjanser mot Swansea. Nå skapte vi ikke nok selv om vi dominerte i andre omgang og burde avgjort, sier van Gaal.

Overrasket TV2s eksperter stilte store spørsmål med Manchester United etter dagens oppgjør. Under dagen sending fikk mesterne fra 2012-13 gjennomgå:

- Dette setter seg i ryggmargen til spillerne. De ser engstelige ut når de får ballen. Det er ingen som tar ansvar og som tør å mislykkes i mye større grad. Pasningsprosenten på midtbanespillerne er strålende tall hvis du ser isolert på tallene, men hvor mye skapende pasninger er det? sier Petter Myhre til TV2.

Erik Thorstvedt savnet vinnerinstinktet til klubben med 20 ligatitler. Spol noen år tilbake så visste motstanderne at United ofte slo grusomt tilbake, og de hadde alltid en sluttspurt på lur:

- Noe av greia er å skape ubalanse. Den gamle greien var at Manchester United alltid skapte trykk og press på motstanderne, men nå er det noe som er litt ubesluttsomt, sa Thorstvedt på sendingen.

Han la til:

- De har ikke det trykket, de har ikke den framdriften også gjør de mange rare ting.

Ingen krise Eksperten mener likevel at United kommer til å komme tilbake. I dag spilte de uten noen av sine nysigneringer.

- Det handler ikke om å ta noen som ligger nede, for Manchester United ligger ikke nede. De har mange gode spillere og de kommer til å komme, men det er et eller annet med hele greien som gjør at du føler at det ikke er slik det skal være, sa Erik Thorstvedt.