Dette sier spillerne:

Alexander Aas,

Odd Grenland:

- På meg som virker det som om Bush allerede har bestemt seg for å gå til krig, uansett hva verdenssamfunnet mener og hva våpeninspektørene måtte melde. Det er bekymringsverdig at det faktisk kan bryte ut storkrig mens vi er her nede.

Frode Kippe,

Lillestrøm:

- Jeg har ikke satt meg så veldig inn i saken, men det virker veldig overilt det Bush gjør. Jeg skulle ønske at han lyttet til krigsdemonstrasjonene rundt om i verden og håper virkelig at han ikke gjennomfører det han har planer om. Men jeg tviler uansett på at en eventuell krig vil mens vi er her.

Jan Frode Nornes, Odd Grenland:

- Jeg håper for Guds skyld at USA ikke går til krig. Det ville vært en katastrofe. Og jeg håper at Saddam har rent mel i posen og at andre land kan utøve press på Bush. Jeg har fremdeles tro på at konflikten kan løses ved hjelp av diplomati, og jeg synes det er fantastisk at folk verden rundt demonstrerer mot en væpnet konflikt.

- For min egen del er ikke Midtøsten noe drømmereisemål akkurat nå, men jeg hadde ingen skrupler mot å dra med landslaget.

David Hanssen,

Vålerenga:

- Jeg er en fredsmann og er bekymret over den amerikanske presidentens offensiv mot Irak. Men slik det hele er framstilt i media, virker det som om krig nærmest er uunngåelig. Men USA må jo ha støtte i FN før de går til eventuell krig, så det er ennå lov å håpe på en konstruktiv løsning.

Espen Johnsen,

Rosenborg:

- Jeg tror ikke USA er tjent med å gjøre så veldig mye mer nå, for da tror jeg de vil få svi i form av mer terrorisme. Hvis de bare kunne slutte å provosere, tror jeg det kunne blitt fredelig igjen.

Nils Johan Semb

til Dagbladet

9. januar i år:

- Det vil være helt håpløst av USA å gå til krig uten et skikkelig grunnlag for å angripe. Man bør strekke seg langt for å få til en diplomatisk løsning. Jeg håper Bush lytter til verdensopinionen i denne saken.