Dette skal være grunnen til Ronaldos ville feiring etter betydningsløs scoring

Handlet ikke om glede, ifølge spansk journalist.

(Dagbladet): Du var kanskje en av mange som hevet øyebrynene da Cristiano Ronaldo kastet av seg drakta og feiret som om han nettopp hadde avgjort EM, VM og Champions League-finale på en og samme tid, i finalekampen mot Atlético Madrid.

Faktum var at han nettopp hadde scoret 4-1-målet ett minutt før dommeren blåste av kampen. Cristiano Ronaldo ble selv felt i forkant da han scoret fra krittmerket.

Og selv om kampen strengt tatt var avgjort med Marcelos 3-1-mål et par minutter tidligere, tok portugiseren fullstendig av.

Han kastet av seg drakta, og stilte seg opp og spente musklene i den fettfrie overkroppen.

Til en film? Nå viser det seg at hele opptrinnet kan ha vært en del av markedsføringen av en ny film som lages om Ronaldo, med tittelen «Ronaldo: The Movie». Det melder flere spanske medier, blant andre El Confidencial.

Den spanske journalisten José Felix Díaz skriver i avisa:

- Cristiano Ronaldo feiret overdrevent på det fjerde målet til Real Madrid i løpet av finalen i Lisboa. Få visste hvorfor, og Atlético Madrid-spillerne var rasende da de fikk se oppførselen til portugiseren.

Portugiseren skal ha visst hvor kameraet var plassert, og stilte seg derfor opp i den aktuelle posituren etter scoringen, for å promotere sin merkevare CR7. Det skal ha vært et spesialkamera som ble brukt.

Troverdig Eurosport i Storbritannia syns historien hørtes litt for merkelig ut, så de ringte kontoret de har i Spania.

- Denne historien er ikke offisiell, men det ser ut til å være sant, sier spanske Adrian Garcia til Eurosport.

José Felix Díaz er en anerkjent og viktig journalist som har fulgt Real Madrid i mange år. Han skal være en av de beste sportsjournalistene i landet.