Dette Sturridge-sitatet satte sinnet i kok hos England-fansen

Måtte forsvare seg på Twitter.

 FIKK KRITIKK:  England-fansen følte at Daniel Sturridge ikke hadde nok respekt for landslaget. Foto: NTB Scanpix / Twitter
FIKK KRITIKK: England-fansen følte at Daniel Sturridge ikke hadde nok respekt for landslaget. Foto: NTB Scanpix / TwitterVis mer

(Dagbladet): England møter Ukraina til en livsviktig kamp i VM-kvalifseringen i kveld.

England har slitt med skadeproblemer på topp. Wayne Rooney og Daniel Sturridge er ikke med i kveldens kamp.

Liverpool-spissen Daniel Sturridge har vært i kjempeform for klubblaget i år, og står med tre mål på tre kamper. Men spissen fikk en skade før landslagskampene, og har ikke vært tilgjengelig.

Og i går ble Sturridge sitert på at det viktigste var klubblaget Liverpool. Om han ikke ble frisk til England-kampen, var ikke så nøye.

Fokus hjemme - Jeg er mer bekymret for Liverpool, og vil helst gjøre en god innsats, vinne kamper og jage titler for klubben. Det er min hovedambisjon, ikke å spille for England, sier Sturridge til Liverpools offisielle hjemmeside, gjengitt i Daily Mail.

Sitatet satte sinne i kok hos England-fansen. De startet å hamre Liverpool-spissen med hatmeldinger og kritikk. Det gikk så langt at Sturridge selv valgte å forsvare seg på Twitter.

- Det er alltid noen som misforstår alt. Les intervjuet. Hvis jeg gjør det bra for klubben, vil jeg spille for England. Hvis jeg er skadet kan jeg ikke spille, skriver Sturridge på det sosiale nettverket.

Men skaden var allerede gjort. Flere nektet å tilgi Liverpool-spissen.

- Jeg vil aldri se deg på landslaget mer, skriver en bruker mellom en haug av ukvemsord. Sturridge selv sendte meldingen videre til sine 340 931 brukere.

- Du fortjener ikke å ha på deg den engelske drakta, skriver en annen.