Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dette synet møtte leserne på united.no i dag

Noen har utgitt seg for å være redaktør Dag Langerød.

HACKET: Slik så forsiden til united.no ut i dag. Skjermdump united.no
HACKET: Slik så forsiden til united.no ut i dag. Skjermdump united.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): På forsiden av hjemmesiden til den norske supporterklubben Manchester United ble leserne i dag møtt med tittelen:
«David Moyes har fått sparken».

Det var united.no-redaktør Dag Langerød som sto oppført med byline på saken, og det kan se ut som at nettsiden united.no er blitt hacket.

«David Moyes har fått sparken som manager etter bare 7 måneder. 12:40: The Guardian melder at avgjørelsen ble tatt av styret (Glazer-familien). Ferguson skal ikke ha blitt orientert. 12:38: Ryan Giggs vil lede laget til helgen. En ny ikke britisk manager skal være klar», stod det å lese i artikkelen.

En stresset Dag Langerød kunne ikke bekrefte at nettsiden er hacket, men bekreftet at det som stod der ikke er sant, da Dagbladet ringte ham.

I skrivende øyeblikk er nettsiden nede.

Det er andre gang på to uker at united.no er utsatt for et hackerangrep. Forrige gang det skjedde gjaldt det en skade på kantspiller Ashley Young.

Dersom du skulle være i tvil, David Moyes har altså ikke fått sparken.

Hele Norges coronakart