- Dette tar livet av alle tullete spekulasjonene rundt Vidic

Skrev under ny fireårskontrakt med United i dag.

FORSVARSBAUTA: Nemanja Vidic (t.v.) har etablert seg blant verdens beste midtstoppere etter overgangen fra Spartak Moskva til Manchester United for fire og et halvt år siden. Nå har han skrevet under på den varslede kontraktsforlengelsen med klubben. Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble
FORSVARSBAUTA: Nemanja Vidic (t.v.) har etablert seg blant verdens beste midtstoppere etter overgangen fra Spartak Moskva til Manchester United for fire og et halvt år siden. Nå har han skrevet under på den varslede kontraktsforlengelsen med klubben. Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil NobleVis mer

||| (Dagbladet): Nemanja Vidic og Manchester United satte for noen uker siden en effektiv stopper for alle rykter om at den bunnsolide midtstopperen var på vei til spansk fotball da de kunngjorde at de var kommet til muntlig enighet om en ny fireårskontrakt.

I dag satte serberen navnetrekket sitt på den skriftlige avtalen, og manager sir Alex Ferguson håper at det blir lenge til han leser avishistorier som knytter Vidic sitt navn til Real Madrid og Barcelona.

- Dette tar livet av alle tullete spekulasjonene som har sirkulert de siste månedene. Nemanja har utviklet seg til å bli en av de beste midtstopperne i Europa, og vi er veldig glade for å ha ham her i mange år framover, sier sir Alex Ferguson til manutd.com.

Vidic, som bar kapteinsbindet da United serieåpnet mot Newcastle, er også fornøyd med å ha bundet seg til klubben fram til sommeren 2014.

- Jeg er veldig glad for å ha skrevet under på denne kontrakten. Jeg kom til klubben da jeg var ung, og har hatt en enorm utvikling takket være manageren, støtteapparatet og medspillerne mine. Vi har hatt store mengder med suksess i løpet av den tida jeg har hatt her, og jeg ser fram mot mer suksess i årene som kommer, sier Vidic til klubbens hjemmeside.

PS! Ifølge den velrenommerte Guardian-journalisten Daniel Taylor har Manchester United bekreftet at de har sikret seg den 16 år gamle nederlandske kantspilleren Gyliano van Velzen fra Ajax.