Dette tenkte Bale da han fikk muligheten til å senke rivalen

- Det var nydelig.

Real Madrid - Atlético Madrid 1-1 (0-1) 4-1 etter ekstraomganger.

(Dagbladet): Forbannelsen er endelig over. Real Madrid har vunnet Champions League/serievinnercupen ti ganger. Det skjedde etter en dramatisk snuoperasjon i finalen mot byrival Atlético Madrid.

Sergio Ramos sørget for ekstraomganger da han stanget inn utlikningen tre minutter på overtid.

- Alle på laget er helter. Med måten dette laget jobber på vil du plukke opp titler. Målet er ikke bare mitt, det er for folket i Madrid, de som kom hit, og de som ble hjemme. Vi har ventet på dette lenge. I dag kan vi endelig nyte det, sier Ramos ifølge uefa.com.

Hva Bale tenkte Luften gikk helt ut av Atlético Madrid da Gareth Bale scoret 2-1-målet i det 110. minuttet. Laget slapp inn to mål til mot slutten.

På spørsmål om hva Gareth Bale følte da han fikk ballen på bakerste stolpe før han avgjorde, svarer angriperen:

- Ikke miss på den sjansen, bokstavelig talt, før han legger til:

- Det var nydelig å høre publikum juble, det betyr alt for meg, sier Bale.

Tidligere i kampen hadde Bale bommet på flere gode muligheter.

- Jeg hadde en vond følelse. Men jeg har lært å fortsette å prøve til tross for brente sjanser. Heldigvis scoret jeg et viktig mål, sier Bale via Viasat.

Gratulerer vinneren Akkurat den scoringen var tung å svelge for Atlético Madrid.

PÅ RETT PLASS: Real Madrids Gareth Bale scoret det vitkige 2-1-målet i finalen. Foto: AP Photo/Paulo Duarte/NTB Scanpix
PÅ RETT PLASS: Real Madrids Gareth Bale scoret det vitkige 2-1-målet i finalen. Foto: AP Photo/Paulo Duarte/NTB Scanpix Vis mer

- I ekstraomgangene hadde vi ikke mange sjanser, og Real Madrid spilte bedre. Før ekstraomgangene fortalte Diego Simeone oss at vi skulle fortsette å jobbe. Vi var nære å få trofeet, men tittelen er ikke vår før kampen er over. Vi kjempet hardt, men nå vil vi gratulere vinneren, sier en fattet Atlètico Madid-kaptein Gabi til uefa.com.

- Målet til Sergio Ramos svekket oss. Madrid har vunnet så de er fortjente mestere. Vi må gratulere dem. Vi vil komme tilbake i en annen finale i denne turneringen en dag, så ikke vær redd. Vi vinner og taper som et lag, sier Atlético Madrids Juanfran.