Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dette Tettey-skuddet startet Norwichs snuoperasjon

Slo ut Spurs. Liverpool røk ut mot Swansea.

ENDRET RETNING: Alexander Tetteys skudd skiftet retning i Jan Verthongen og gikk i mål til 1-1. Like etter scoret Norwich vinnermålet. Foto:  AFP PHOTO/OLLY GREENWOOD
ENDRET RETNING: Alexander Tetteys skudd skiftet retning i Jan Verthongen og gikk i mål til 1-1. Like etter scoret Norwich vinnermålet. Foto: AFP PHOTO/OLLY GREENWOOD Vis mer

Alexander Tettey startet på benken for Norwich mot Tottenham, men kom inn og bidro sterkt til cupavansement for gultrøyene.

Etter at Gareth Bale hadde sendt Tottenham i føringen borte mot Norwich i den engelske ligacupen så det lenge ut som London-klubben skulle ta seg greit videre til neste runde.

Men etter et innhopp av Alexander Tettey forandret kampbildet seg totalt på Carrow Road. Et snaut kvarter etter at han kom inn avsluttet nordmannen fra distanse, via Jan Vertonghen og i mål.

Snuoperasjon
Selvmålet utløste en ny giv i Norwich, og kun tre minutter senere var snuoperasjonen et faktum. Simeon Jackson, også han innbytter, pirket ballen i mål etter et frispark og sendte Tottenham ut av cupen.

Gjestene hadde sjansen til å tvinge fram ekstraomganger, men Mark Bunn reddet straffesparket fra Clint Dempsey tre minutter før full tid.

Liverpool-tap
Swansea er også klare for neste runde av cupen etter å ha seiret på Anfield mot Liverpool. Gjestene fra Wales hadde god kontroll mot et B-preget hjemmelag.

Chico Flores og Nathan Dyer scoret for Swansea, før Luis Suárez reduserte. På overtid la Jonathan de Guzman på til 3-1.

(NTB)

SWANSEA-SJOKK: Jonathan De Guzman setter inn Swanseas 3-1-mål på Anfield på overtid.  Foto:  REUTERS/Phil Noble
SWANSEA-SJOKK: Jonathan De Guzman setter inn Swanseas 3-1-mål på Anfield på overtid. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media