RASENDE: Skotske David Moyes forteller dommer Martin Atkinson hva han mener om overtidspraksisen på Goodison Park i helga.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS
RASENDE: Skotske David Moyes forteller dommer Martin Atkinson hva han mener om overtidspraksisen på Goodison Park i helga.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLISVis mer

Dette utbruddet koster Moyes 75 000 kroner

Raste mot dommeren etter 3-3 mot United.

||| (Dagbladet): David Moyes kunne glede seg over det sene comebacket som ga Everton 3-3 på overtid mot Manchester United i helga, men rett etter kampslutt var det ikke akkurat glede som preget Everton-manageren.

For da dommer Martin Atkinson blåste av kampen midt i et angrep som potensielt kunne gitt hjemmelaget også 4-3, ble Moyes rasende over at det ikke ble lagt til mer tid.

- Vi scoret to mål etter at 90 minutter var passert, og han hadde lagt til tre minutter. Det hadde gått tre og et halvt minutt, men han ville at Manchester United skulle ta corneren. Etter den kontret vi raskt, det kan ikke ha vært mer enn åtte-ti sekunder før den siste pasningen kom, og så blåste han. Det var en forferdelig avgjørelse, sier Moyes.

I dag ble han bøtelagt for upassende oppførsel, 75 000 blanke kroner må han sende forbundets vei, melder Guardian.

David Moyes slipper dermed utestengelse, som han kunne risikert om forbundet hadde siktet ham for språkbruken i etterkant.

Everton-sjefen har anledning til å anke avgjørelsen.