<strong>JUBLET FOR SEIER:</strong> Det norske futsallandslaget jubler etter å ha slått Bosnia i VM-kvalikkampen i Sarajevo. Foto: Guttorm Lende
JUBLET FOR SEIER: Det norske futsallandslaget jubler etter å ha slått Bosnia i VM-kvalikkampen i Sarajevo. Foto: Guttorm Lende Vis mer

- Dette var den klart beste prestasjonen vi har gjort

Futssallandslaget med knallsterk snuoperasjon mot Bosnia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Bosnia - Norge 1-2

(Dagbladet): Det norske futsallandslaget snudde 0-1 til 2-1 i VM-kvaliken mot Bosnia, og tok en imponerende seier i Sarajevo i kveld.

- Dette var den  klart beste prestasjonen vi har gjort, sier landslagssjef Esten O. Sæther, som også arbeider som kommentator i Dagbladet.

Bosnia tok ledelsen tidlig i den andre omgangen etter en målløs første omgang. Alen Laliz skjøt fra distanse, og ballen suste forbi Kenneth Rakvaag.

Norge fortsatte imidlertid å presse hjemmelaget og mål av Abdurahim «Ibba» Laajab og Erlend Skaga sørget for en meget sterk seier til tross for nervepirrende sluttminutter der Bosnia presset på for scoring.

- Vi spilte en gjennomgående god kamp. Vi vinner sjansestatistikken i første og andre omgang, men var ikke flinke nok i avslutningene våre, sier Sæther.

Han er spesielt fornøyd med at hans elever fortsatte å spille sitt eget spill etter at Bosnia tok ledelsen.

- Vi fikk oss en lekse i går (da de tapte 8-0 mot Spania, journ.anm), men vi fortsatte likevel å spille slik vi ønsker å spille. Det høye presset ga Bosnia problemer, sier han.

Søndag venter Belgia, og med uavgjort der er playoff-plass til VM sirket. En meget sterk prestasjon med tanke på at futssallandslaget bare har eksistert i drøye to år.

- Det er meget sterk av oss. Dette var bare vår 15. kamp, og vi har nå vunnet ti av kampene våre, sier Sæther.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer