JUBLET FOR SEIER: Det norske futsallandslaget jubler etter å ha slått Bosnia i VM-kvalikkampen i Sarajevo. Foto: Guttorm Lende
JUBLET FOR SEIER: Det norske futsallandslaget jubler etter å ha slått Bosnia i VM-kvalikkampen i Sarajevo. Foto: Guttorm LendeVis mer

- Dette var den klart beste prestasjonen vi har gjort

Futssallandslaget med knallsterk snuoperasjon mot Bosnia.

Bosnia - Norge 1-2

(Dagbladet): Det norske futsallandslaget snudde 0-1 til 2-1 i VM-kvaliken mot Bosnia, og tok en imponerende seier i Sarajevo i kveld.

- Dette var den  klart beste prestasjonen vi har gjort, sier landslagssjef Esten O. Sæther, som også arbeider som kommentator i Dagbladet.

Bosnia tok ledelsen tidlig i den andre omgangen etter en målløs første omgang. Alen Laliz skjøt fra distanse, og ballen suste forbi Kenneth Rakvaag.

Norge fortsatte imidlertid å presse hjemmelaget og mål av Abdurahim «Ibba» Laajab og Erlend Skaga sørget for en meget sterk seier til tross for nervepirrende sluttminutter der Bosnia presset på for scoring.

- Vi spilte en gjennomgående god kamp. Vi vinner sjansestatistikken i første og andre omgang, men var ikke flinke nok i avslutningene våre, sier Sæther.

Han er spesielt fornøyd med at hans elever fortsatte å spille sitt eget spill etter at Bosnia tok ledelsen.

- Vi fikk oss en lekse i går (da de tapte 8-0 mot Spania, journ.anm), men vi fortsatte likevel å spille slik vi ønsker å spille. Det høye presset ga Bosnia problemer, sier han.

Søndag venter Belgia, og med uavgjort der er playoff-plass til VM sirket. En meget sterk prestasjon med tanke på at futssallandslaget bare har eksistert i drøye to år.

- Det er meget sterk av oss. Dette var bare vår 15. kamp, og vi har nå vunnet ti av kampene våre, sier Sæther.