Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Dette var en skikkelig trykkoker

Skarlund og Spinnangr bevarte roen mot britiske hjemmehåp.

TRYGT VIDERE: Martin Spinnangr (t.h.) og Tarjei Skarlund er videre til cupspillet i sandvolleyball-turneringen som gruppetoer etter seieren mot Storbritannia. Foto: Erik Johansen / NTB Scanpix
TRYGT VIDERE: Martin Spinnangr (t.h.) og Tarjei Skarlund er videre til cupspillet i sandvolleyball-turneringen som gruppetoer etter seieren mot Storbritannia. Foto: Erik Johansen / NTB Scanpix Vis mer

De norske sandvolleygutta sto mot publikumspresset og er videre i OL. Det ble 2-0 over hjemmehåpene Steven Grotowski/John Garcia-Thompson foran 15.000 på tribunene onsdag.

Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr går videre som nummer to i sin gruppe etter to seirer og et tap (mot Brasil).

- Dette var en skikkelig trykkoker. Vi la opp et opplegg før kampen. Det gikk mye ut på å beholde roen. Vi fulgte planen vår fullt og helt. Vi var litt heldige i første sett, men det gikk bra. Nå er vi videre og skal spille flere kamper uansett om vi blir en, to eller tre, sa Skarlund til NTB.

Første sett var jevnt, og ingen av lagene ledet med mer enn to poeng. Annet sett ble derimot enveiskjøring til 21-13. Da hadde britene ikke så mye mer å komme med.

- Vi hadde tro på at det ville bli lettere i annet sett. Publikum var fair og fin. De oppførte seg ikke dårlig på noen måte, men vi merket jo at vi ikke hadde støtte, for å si det slik.

Spinnangr smilt bredt etterpå.

- Vi ble ikke satt ut av spill av stemningen. Ingen ting kan måle seg med dette, selv ikke en semifinale eller finale i Stavanger, sa han.

Spinnangr sto for en praktfull avklaring som ga 22-20 til Norge i første sett.

Trekningen av cupspillet foretas torsdag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media