Rosenborg nektet å stå æresvakt for Molde

Dette var flaut!

Rosenborg ødelegger bare for seg selv.

MISFORSTÅTT: Ingen æresvakt fra RBK-spillerne på Aker Stadion. Den manglende høfligheten viser hvor langt RBK har igjen for å nå gammel storhet. Bare effektene hos RBK-fansen på tribunen minner om fortidas klasse. Nå er seriemester Molde overlegne både på og utenfor banen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
MISFORSTÅTT: Ingen æresvakt fra RBK-spillerne på Aker Stadion. Den manglende høfligheten viser hvor langt RBK har igjen for å nå gammel storhet. Bare effektene hos RBK-fansen på tribunen minner om fortidas klasse. Nå er seriemester Molde overlegne både på og utenfor banen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

RBK-KAPTEIN Markus Henriksen kom med både en blomsterkvast og et skulderklapp til kampen mot seriemesterne fra Molde i går kveld, men da var skaden gjort:

  • Sjefene hans hadde allerede ødelagt for Rosenborg ved å nekte spillerne å gratulere rivalene på vanlig vis.

Egentlig var dette en fillesak. Det å stå såkalt «æresvakt» for laget som akkurat har vunnet gull i Eliteserien, er et nytt påfunn i norsk fotball.

Skikken har ingen lang tradisjon, og har i seg selv knapt noen tung betydning. Men RBK-lederne gjorde i sin dumhet denne fillesaken viktig ved å sende ut en pressemelding om at den sårete gamle storklubben nektet å stille opp for Molde foran et fullsatt Aker Stadion:

- Æresvakt er ment som en handling av respekt for den nybakte seriemesteren. Vi opplever at Molde er mer opptatt av å påføre Rosenborg ydmykelse, enn å få fortjent respekt, skrev RBK-sjefene i den meldingen.

Og da hadde de allerede tapt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.