- Dette var for deg, morfar

Herrem klarte ikke slutte å gråte etter OL-gullet.

JAAAAAAAAAAAAAA: Camilla Herrem og Heidi Løke slipper jubelen løs idet de innser at OL-gullet er et faktum. Foto:     AFP PHOTO / CHRISTOPHE SIMON
JAAAAAAAAAAAAAA: Camilla Herrem og Heidi Løke slipper jubelen løs idet de innser at OL-gullet er et faktum. Foto: AFP PHOTO / CHRISTOPHE SIMON Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

Norge - Montenegro 26-23

(Dagbladet): Mange av de norske håndballjentene sto med blanke øyne da «Ja, vi elsker» ble spilt utover mektige Basketball (!) Arena, etter 26-23-seier i OL-finalen mot Montenegro.

Men ingen var mer oppløst i tårer enn Camilla Herrem - som gråt nesten uten stopp fra sluttsignalet gikk til hun sto i intervjusonen rundt tre kvarter etter kampslutt.

- Jeg klarer ikke stoppe å gråte. Det har gått opp for meg nå, hva som har skjedd og at det er OL, sier hun til Dagbladet.

- Jeg hadde ikke sjans (under «Ja, vi elsker», journ.anm.). Jeg grein og grein, og så oppdaget jeg foreldrene mine og søster og bror. Jeg er helt ferdig.

- Han hadde vært stolt av meg i dag Det var likevel en person som ikke var der Herrem tenkte aller mest på.

- Jeg vant for morfaren min, det var ekstra deilig. Han har vært med meg hele tida, og døde før VM i Brasil i fjor. Han har fulgt meg hele tida, og dette var til ham. Det var det. Han hadde vært stolt av meg i dag. Det var deilig å vinne for ham.

- Er det noe av grunnen til at dette ble så følelsesmessig sterkt for deg?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer