- Dette var seigt

Aylar Lie ligger hårfint foran Petter Northug etter første dag av poker-VM.

KONSENTRERT: Petter Northug holdt ut 13 timer ved pokerbordet under første dag av poker-VM i Las Vegas. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale
KONSENTRERT: Petter Northug holdt ut 13 timer ved pokerbordet under første dag av poker-VM i Las Vegas. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LAS VEGAS (Dagbladet): Det var mange røde øyne, og høye skuldre mot slutten av første dag i World Series of Poker i Las Vegas.

Selv den topptrente skistjerna så ut til å duppe av ved bordet etter å ha spilt nesten sammenhengende i 13 timer, men klarte likevel å komme seg videre til neste runde som går mandag.

- Det var seigt, men jeg spilte ganske bra. Jeg var heldig og kom på et bra bord, sier Northug til Dagbladet etter maratonrunden.

Overlevde Som toppidrettsutøver er han langt mer utholdende enn mange av de andre deltakerne. Strategien var også litt som i en fellesstart på ski hvor han er kjent for et rykk på slutten.

- I dag handlet det om å overleve til dag to, sier en fornøyd Northug.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer