- Dette var trist

- Hadde jeg vært der, skulle jeg båret sorgen med dem, sier Drillo til Dagbladet. Men eks-manageren var ikke på The Dell i Southampton da Dons gikk til bånns. Mr. Olsen var på Grefsen Stadion og så Kjelsås- L/F-Hønefoss.

Og på ligaens siste dag kunne han være glad for akkurat det. Wimbledon var nemlig sjanseløse. Og for en som så to kamper på en TV-gang - det vil si både Southampton-Wimbledon og Bradford-Liverpool - var det lite å lure på.

Bradford fortjener triumfen.

Skuffet

- Det er trist, sier Drillo. - Og jeg føler virkelig med dem jeg har jobbet sammen med i klubben. Og samtidig er jeg overrasket over at vi ikke klarte det. Og litt skuffet.

Legg merke til at Drillo sier vi og ikke dem om Wimbledon. Ordvalget viser at han bryr seg. Og spesielt om de norske gutta han hentet over i løpet av sin manager-periode.

Sett med norske ball-øyne - og spesielt hvis du lukker dem når du ser i retning klubbens eiere - er framtida til Martin Andresen, Andreas Lund, Tore Pedersen og Kjetil Wæhler langt mer interessant enn Wimbledons nedrykk. Trond Andersen er det ingen fare med - han er en av de beste.

Men hva gjør fire av fem norske reserver i en klubb som legger hele skylda for katastrofen på importen fra Norge?

Og:

Hva mener han som ga dem jobben?

Tøft for de norske

- Mulig de vil ha godt av å skifte klubb, sier Drillo til Dagbladet. - Men det er ikke bare å gjøre det heller - det kan bli vanskelig. Men jeg vil ikke spå noe, og det kommer sjølsagt an på hvem som blir manager. Slik det ser ut nå tror jeg sjansen er størst for at Terry Burton fortsetter.

Før han fikk sparken 1. mai - og altså lenge før nedrykket i går - hadde Drillo planer om Wimbledons framtid. På Grefsen Stadion i går kveld var disse tankene av akademisk interesse.

- Dem vil jeg ha for meg sjøl, sier han. - Jeg er ferdig med Wimbledon. Men ja, jeg hadde mange planer. Og jeg gjorde meg også tanker om hva vi skulle gjøre hvis vi rykket ned.

- Har du tenkt over hva du kunne gjort annerledes i Wimbledon?

- Ja, jeg har det. Men det orker jeg ikke å snakke om. Det får være nok nå, sier Drillo.

SKUFFET: Egil Olsen og datteren Kine var på Grefsen Stadion da Wimbeldon rykket ned i går.