- Dette var veldig emosjonelt

Zlatko Tripic rørt av Molde-fansens gest.

Molde-Start 2-0 (1-0)

MOLDE (Dagbladet): Zlatko Tripic spilte 39 Tippeliga-kamper og scoret tre mål for Molde fra 2011-2013. Han fikk sin debut i Tippeligaen for Molde mot nettopp Start, i august 2011, da Molde vant 2-1 i Kristiansand.

I vinter ble unggutten hentet av Mons Ivar Mjelde til Kristiansand. Vingen hadde behov for mer spilletid og det har han fått i Start. Tripic har spilt alle kampene til sørlendingene, scoret et mål og hatt en assist.

På motsatt side 1. mai spilte 21-åringen fra Start mot Molde, mot gamle lagkamerater og supportere på Aker Stadion.

- Det var veldig gøy, men også spesielt å komme tilbake hit, sier Tripic til Dagbladet ved kampslutt.

- Da jeg ble byttet ut reiste Tornekrattet seg (supporterklubben til Molde, journ.anm.) og begynte å synge navnet mitt, da ble det veldig emosjonelt for meg, forteller unggutten.

Talentet hadde planer om å ta skalpen på gamle lagkamerater, men fikk det tøft i borteoppgjøret i Rosenes by.

- Fotballmessig var det dessverre klasseforskjell på oss. Spesielt i 2. omgang. Da blir det tungt å komme tilbake hit, sier Tripic.

Fredrik Gulbrandsen scoret 1-0 like før sidebytte. Et selvmål av Start-forsvarer Acosta, ordnet med 2-0 seier til Tor Ole Skulleruds gutter.

Truet Molde Men Zlatko Tripic mener gul- og svarttrøyene lenge var med i kampen.

- Vi gikk inn med en positiv innstilling og skulle skape sjanser. Det funket nesten. Fredriks mål før pause ødelegger mye av kampplanen vår. Til slutt er vi heldige at det bare endre 2-0, sier Zlatko Tripic til Dagbladet.

Etter en godkjent sesongstart havnet Start tilbake på 10. plass etter bortetapet i Molde 6. runde.

Molde derimot, troner øverst i Tippeligaen.