Varslingssaken i Strømsgodset

- Dette var vi ikke klare over

Eirik Monsen, som representerer varseleren i rasismesaken i Strømsgodset, stusser over manglende informasjon fra klubben.

STORM: Henrik Pedersens situasjon i Strømsgodset er fortsatt utsatt. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
STORM: Henrik Pedersens situasjon i Strømsgodset er fortsatt utsatt. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Varslingssaken i Strømsgodset fortsetter onsdag, og Drammens Tidende kunne melde om at det er blitt kalt inn til et ekstraordinært styremøte i klubben på kvelden.

Dette gjøres i etterkant av at spillerne har vært i møter med ledelsen i klubben onsdag, der det blant annet kommer frem at spillergruppen ikke føler de er blitt hørt.

En som ikke har vært inne på møter onsdag er den ansatte i Strømsgodset som først varslet om trener Henrik Pedersens oppførsel.

- Dette var vi ikke klare over

Ifølge advokat Eirik i Monsen i NISO har klienten valgt onsdagen til å koble av fra saken, men opplever onsdagens møter som positive hva angår hans klients sak.

- Det faktum at det avholdes et møte i dag indikerer at det ikke var en tilstrekkelig prosess som ble gjort før pressemeldingen kom ut, sier Monsen til Dagbladet.

- På den ene siden skal man sikre en god og grundig undersøkelse, og i tillegg virker det som man skulle gjøre dette så kjapt som mulig her. Men effektivitet må ikke gå på akkord med at det skal gjøres en tilstrekkelig og grundig undersøkelse.

Han forteller videre at han tror fort at både internt press i klubben, men også medietrykket fort har gjort at det kan ha gått litt fort i svingene da pressemeldingen om Henrik Pedersens fortsettelse i klubben kom mandag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer