OVERLYKKELIG: Isabelle Pedersen løp inn til gull i junior-VM i Canada. Etter løpet var hun ute av seg av lykke. Foto: AFP
OVERLYKKELIG: Isabelle Pedersen løp inn til gull i junior-VM i Canada. Etter løpet var hun ute av seg av lykke. Foto: AFPVis mer

- Dette var vidunderlig, fantastisk, lykke og glede

Isabelle Pedersen (18) vant junior-VM i 100 meter hekk.

|||(Dagbladet): Isabelle Pedersen (18) vant i natt 100 meter hekk i junior-VM med tiden 13.30, dermed senket hun også Christina Vukicevic' juniorrekord med fire hundredeler.

- Dette føles som noe midt mellom vidunderlig og fantastisk og lykkelig og glede, kort sagt «wow», stønnet Isabelle, ifølge friidrett.no.

Isabelle regnes for å være blant Norges største friidrettstalenter og gullmedaljen hennes er en stor inspirasjon for den norske friidrettstroppen som drar til EM i Barcelona neste uke.

TALENT: Isabelle Pedersen. Foto: AFP
TALENT: Isabelle Pedersen. Foto: AFP Vis mer

- Jeg merket at jeg var borte i en av de første hekkene, men bortsett fra det, var det et nærmest perfekt løp, sier Isabelle, løpende med et norsk flagg rundt seg etter målpassering.

Junior-VM arrangeres i Moncton i Canada, persen hennes før nattas gigantprestasjon på 13,30 var 13,60 - en enorm forbedring med andre ord.

- Jeg visste at jeg hadde en slik tid inne bare hekkepasseringene satt. Spørsmålet ville bare være når det klaffet, sier Isabelle.