Dette ventet Neymar på flyplassen i Tokyo

Skapte hysteri blant japanske fotballfans.

POPULÆR: Japanske fans forsøker å sikret seg bilde og autograf av fotballstjerna Neymar, etter at han landet i Tokyo i dag, for å signere en sponsoravtale med en sengeprodusent. Foto: Issei Kato / Reuters / NTB Scanpix
POPULÆR: Japanske fans forsøker å sikret seg bilde og autograf av fotballstjerna Neymar, etter at han landet i Tokyo i dag, for å signere en sponsoravtale med en sengeprodusent. Foto: Issei Kato / Reuters / NTB ScanpixVis mer

Sengeprodusenten som sikret seg en sponsoravtale med den brasilianske fotballstjerna Neymar (22) følte nok at de hadde gjort en god deal da de så folkemassen som hadde møtt opp på Haneda-flyplassen i Tokyo for å ta i mot en av verdens beste fotballspillere.

Neymar er bare på en snarvisitt i Tokyo i dag, for å signere avtalen, men pr-effekten er uansett enorm.

700 frammøtte Mens lagkameratene i Barcelona holder på med oppkjøring til en ny sesong, så benytter Neymar rekonvalestiden etter ryggskaden han pådro seg under VM på hjemmebane til å bli enda rikere.

Neymar måtte bane seg gjennom en folkemasse på rundt 700 mennesker før han stilte til en spørsmål og svar-seanse med den japanske fansen.

- På bedringens vei Ifølge Neymar var han to centimeter unna et liv i rullestol etter at colombianske Juan Zúñiga traff han i en ryggvirvel med kneet i VM-kvartfinalen, og hvordan det står til med ryggen hans nå var naturlig nok noe av det som opptok den japanske fansen.

OMSVERMET: Neymar ble nærmest overfalt av japanske fans i Tokyo i dag. Foto: Franck Robichon / EPA / NTB Scanpix
OMSVERMET: Neymar ble nærmest overfalt av japanske fans i Tokyo i dag. Foto: Franck Robichon / EPA / NTB Scanpix Vis mer

- Ryggen er på bedringens vei, og jeg håper å slutte meg til lagkameratene mine så snart som mulig, sa Neymar mens han poserte på en skummadrass som skaperne hevder har hemmelige, avslappende egenskaper.

- Foretrekker brasilianske Men da Neymar ble spurt om hvorvidt han liker japanske damer, virket han noe ukomfortabel.

- Japanske damer er veldig pene. Men jeg er brasiliansk, så jeg tror jeg foretrekker brasilianske jenter, svarte han diplomatisk.

Verdens beste angrep Neymar håper han blir friskmeldt i tide til å rekke seriestarten mot Elche 24. august. I Barcelona vil han danne tidenes kanskje beste angrepstrio, sammen med Lionel Messi og Luis Suarez.

Men først etter at Suarez har sonet ferdig dommen for å ha bitt italienske Giorgio Chiellini i VM-kampen mellom Uruguay og Italia.

KJÆRLIGHETSERKLÆRING: Disse jentene legger ikke skjul på sine følelser overfor Neymar. Foto: Issei Kato / Reuters / NTB Scanpix
KJÆRLIGHETSERKLÆRING: Disse jentene legger ikke skjul på sine følelser overfor Neymar. Foto: Issei Kato / Reuters / NTB Scanpix Vis mer


AUTOGRAFJAKT: De heldigste fikk autografen til Neymar. Foto: Eugene Hoshiko / AP / NTB Scanpix
AUTOGRAFJAKT: De heldigste fikk autografen til Neymar. Foto: Eugene Hoshiko / AP / NTB Scanpix Vis mer