Dette ventet Neymar på flyplassen i Tokyo

Skapte hysteri blant japanske fotballfans.

POPULÆR: Japanske fans forsøker å sikret seg bilde og autograf av fotballstjerna Neymar, etter at han landet i Tokyo i dag, for å signere en sponsoravtale med en sengeprodusent. Foto: Issei Kato / Reuters / NTB Scanpix
POPULÆR: Japanske fans forsøker å sikret seg bilde og autograf av fotballstjerna Neymar, etter at han landet i Tokyo i dag, for å signere en sponsoravtale med en sengeprodusent. Foto: Issei Kato / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sengeprodusenten som sikret seg en sponsoravtale med den brasilianske fotballstjerna Neymar (22) følte nok at de hadde gjort en god deal da de så folkemassen som hadde møtt opp på Haneda-flyplassen i Tokyo for å ta i mot en av verdens beste fotballspillere.

Neymar er bare på en snarvisitt i Tokyo i dag, for å signere avtalen, men pr-effekten er uansett enorm.

700 frammøtte Mens lagkameratene i Barcelona holder på med oppkjøring til en ny sesong, så benytter Neymar rekonvalestiden etter ryggskaden han pådro seg under VM på hjemmebane til å bli enda rikere.

Neymar måtte bane seg gjennom en folkemasse på rundt 700 mennesker før han stilte til en spørsmål og svar-seanse med den japanske fansen.

- På bedringens vei Ifølge Neymar var han to centimeter unna et liv i rullestol etter at colombianske Juan Zúñiga traff han i en ryggvirvel med kneet i VM-kvartfinalen, og hvordan det står til med ryggen hans nå var naturlig nok noe av det som opptok den japanske fansen.

- Ryggen er på bedringens vei, og jeg håper å slutte meg til lagkameratene mine så snart som mulig, sa Neymar mens han poserte på en skummadrass som skaperne hevder har hemmelige, avslappende egenskaper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer