Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Dette vil helt sikkert skje igjen

Men Alf Inge Håland skiller mellom hevntaklinger og annet.

(Dagbladet.no): Ingen som så Martin Taylors takling av Eduardo Da Silva i går vil glemme den med det første. Kroatens leggbein røk tvert av.

Og når det kommer til å bli taklet stygt, er det få norske toppspillere som har dårligere erfaring enn Arsenal-supporter Alf Inge Håland.

- Det er veldig synd at dette skulle skje Eduardo, jeg føler med ham. Han er en up and coming unggutt som nå må belage seg på å være borte i lang tid. Synd for Arsenal, sier Håland til Dagbladet.no.

- Hevntaklinger må straffes

Den nåværende sportslige lederen i Bryne var midtbanespiller i Manchester City da han ble overfalt av Manchester United-spiller Roy Keane - som hevn for en episode i en tidligere kamp.

- Det er veldig dumt når det er hevngjerrighet inne i bildet, og det er bra at slikt blir slått ned på. Det synes jeg forbundene har blitt flinkere til, og det samme gjelder tofotstaklinger, mener Håland.

Foreløpig har han ikke sett Taylor-taklingen i reprise, ettersom Sky Sports-produsentene nektet å sende den på nytt. Bildene ble rett og slett regnet som for sterke.

- Er ingen frøkensport

FOR STERKT: Sky Sports-produsentene har nektet å sende bildene av taklingene på nytt. De ble rett og slett regnet som for sterke. Foto: SCANPIX, Montasje: DAGBLADET
FOR STERKT: Sky Sports-produsentene har nektet å sende bildene av taklingene på nytt. De ble rett og slett regnet som for sterke. Foto: SCANPIX, Montasje: DAGBLADET Vis mer

- Men generelt sett må du forvente å bli taklet når du spiller fotball. Det som skjedde i går, vil helt sikkert skje igjen i ny og ne, sier 35-åringen.

Han har merket seg at Arsenal-manager Arsene Wenger i dag beklaget sine harde utfall mot ulykkelige Taylor.

- Fotball er ikke noen frøkensport, og taklinger er en del av spillet. Det går an å være uheldig, understreker han.

image: - Dette vil helt sikkert skje igjen
- MÅ SLÅ NED PÅ HEVN: Alf Inge Haaland ble selv overfalt av Manchester United-spiller Roy Keane - som hevn for en episode i en tidligere kamp.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media