Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dette vinterværet venter lagene i eliteserieåpningen

Når Eliteserien i fotball sparkes i gang kommende helg, blir det under langt bedre forhold enn fryktet. Det blir ikke bikkjekaldt, ifølge meteorologene.

VINTERSTART: Slik så det ut under en eliteseriekamp mellom Tromsø og Viking på Alfheim stadion i fjor. Lørdag sparkes Eliteserien 2018 i gang. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
VINTERSTART: Slik så det ut under en eliteseriekamp mellom Tromsø og Viking på Alfheim stadion i fjor. Lørdag sparkes Eliteserien 2018 i gang. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer

Snø og kulde har dominert før seriestart i Eliteserien. Mandag ble mesterfinalen mellom Lillestrøm og Rosenborg utsatt på grunn av det kalde vinterværet.

Flere eliteserietrenere mener den første serierunden burde blitt utsatt, men generalsekretær i Norges Fotballforbund Pål Bjerketvedt sa nylig til NTB at han ikke er redd for at kulda skal sette en stopper for de første rundene.

- Det er neppe noen stor dramatikk rundt banene i 1. runde, hvor alle kampene går på kunstgress. I 2. runde er det kunstgress og naturgress med undervarme. Det skal gå bra, men det er utfordringer noen steder med snø på tribunene og rundt banene, sa Bjerketvedt.

Eliteserien 2018 innledes lørdag med en skyet værtype og ingen nedbør.

Ranheim – Brann:

Ifølge Yr vil temperaturen lørdag ettermiddag ligge på minus to grader, men det vil kjennes ut som minus seks. Det ventes en skyet værtype og ingen nedbør.

Bodø-Glimt – Lillestrøm:

Delvis skyet, null grader (kjennes som minus fire), ingen nedbør og lett bris.

Molde – Sandefjord:

Skyet, temperaturene vil ligge så vidt på plussiden, men føles ut som det er minusgrader. Det er ikke ventet nedbør eller særlig vind.

Odd – Haugesund:

Skyet, null grader (føles som minus tre), kan bli minus og litt snø mot slutten av kampen, men her hefter det usikkerhet. Svak vind.

Start – Tromsø:

Mulighet for litt nedbør. Det ventes null grader, men ifølge Yr vil det føles ut som seks minusgrader, frisk bris.

Strømsgodset – Stabæk:

Skyet værtype, null grader (føles minus tre), lite vind

Sarpsborg 08 – Rosenborg:

I Østfoldbyen er det meldt om sludd, og en plussgrad som kjennes ut som fire minusgrader. I tillegg er det ventet lett bris.

Kristiansund – Vålerenga:

Meteorologene melder om en skyet værtype, tre plussgrader (føles som null), ingen nedbør og svak vind.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling