Dette vinterværet venter lagene i eliteserieåpningen

Når Eliteserien i fotball sparkes i gang kommende helg, blir det under langt bedre forhold enn fryktet. Det blir ikke bikkjekaldt, ifølge meteorologene.

VINTERSTART: Slik så det ut under en eliteseriekamp mellom Tromsø og Viking på Alfheim stadion i fjor. Lørdag sparkes Eliteserien 2018 i gang. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
VINTERSTART: Slik så det ut under en eliteseriekamp mellom Tromsø og Viking på Alfheim stadion i fjor. Lørdag sparkes Eliteserien 2018 i gang. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Snø og kulde har dominert før seriestart i Eliteserien. Mandag ble mesterfinalen mellom Lillestrøm og Rosenborg utsatt på grunn av det kalde vinterværet.

Flere eliteserietrenere mener den første serierunden burde blitt utsatt, men generalsekretær i Norges Fotballforbund Pål Bjerketvedt sa nylig til NTB at han ikke er redd for at kulda skal sette en stopper for de første rundene.

- Det er neppe noen stor dramatikk rundt banene i 1. runde, hvor alle kampene går på kunstgress. I 2. runde er det kunstgress og naturgress med undervarme. Det skal gå bra, men det er utfordringer noen steder med snø på tribunene og rundt banene, sa Bjerketvedt.

Eliteserien 2018 innledes lørdag med en skyet værtype og ingen nedbør.

Ranheim – Brann:

Ifølge Yr vil temperaturen lørdag ettermiddag ligge på minus to grader, men det vil kjennes ut som minus seks. Det ventes en skyet værtype og ingen nedbør.

Bodø-Glimt – Lillestrøm:

Delvis skyet, null grader (kjennes som minus fire), ingen nedbør og lett bris.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer