Devils utlignet til 2-2 i kamper mot Rangers

Lundqvist endelig i det menneskelige hjørnet.

JEVNT: 2-2 står det nå i kamper mellom Dainius Zubrus' New Jersey Devils og Derek Stepans New York Rangers. Foto: SCANPIX/Jim McIsaac/Getty Images/AFP
JEVNT: 2-2 står det nå i kamper mellom Dainius Zubrus' New Jersey Devils og Derek Stepans New York Rangers. Foto: SCANPIX/Jim McIsaac/Getty Images/AFPVis mer

New York Rangers-målvakt Henrik Lundqvist var i det menneskelige hjørnet da New Jersey Devils vant 4-1 i NHL-semifinalen natt til tirsdag.

Dermed står det 2-2 i kamper i best av sju-serien. Det haglet med utvisningsminutter i det intense nabooppgjøret. Bryce Salvador og Travis Zajac sørget for at Devils ledet 2-0 etter 1. periode. Zach Parise økte til 3-0 tidlig i 3. periode. Ruslan Fedotenko reduserte etter 54.55, men da Rangers tok ut målvakten kunne i stedet Parise sette inn sitt andre mål for dagen i tom kasse.

- Vi spilte bra i dag. Vi fortsatte å spille slik vi har gjort, og da visste vi at målene før eller siden skulle komme, sa Parise.

- Intensiteten i disse kampene vil bare stige ytterligere. Det er mye som står på spill. Vi er klare for utfordringen, fortsatte New Jersey-helten.

For Rangers handler det om å nullstille foran kamp fem i Madison Square Garden onsdag.

- Vi må bare komme oss videre og glemme denne kampen. Jeg er sikker på at vi slår tilbake på den riktige måten, for det har vi gjort tidligere i sluttspillet, sa Rangers-trener John Tortorella.

(NTB)