Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dhorasoo-dokumentar skremmer Frankrike-sjefen

VM-video på vei.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Frankrike var bare en straffesparkkonkurranse unna VM-gullet. Nå ønsker playmaker Vikash Dhorasoo å lage en dokumentar ut av lagets vei til finalen.

Dhorasoo spilte lite i VM, han filmet desto mer med et håndholdt videokamera. Klippene skal bli til dokumentaren «Innbytter».

Frankrike-sjef Raymond Domenech liker dårlig at landslagets interne forhold skal bli film.

- Jeg har aldri gitt ham tillatelse til å bruke videoen offentlig, og jeg kommer ikke til å gi det heller. Verre er det ikke. Han kan redigere meg bort, sier Domenech ifølge The Guardian.

32-årige Dhorasoo ga seg med landslagsfotball etter VM. Følgelig er PSG-vingen ikke med i Frankrike-troppen som møter Bosnia-Herzegovina i kveld.

- Vikash bør finne seg noe nytt å gjøre, og det er kanskje det han prøver. Når du blir en tilskuer rundt andre folk kan du ikke tro du fortjener hovedrollen lenger, sier Domenech.

Også Zinedine Zidane og Claude Makelele ga seg på landslaget etter VM. Ny kaptein: Patrick Vieira.

- Han har alltid hatt et godt forhold til støtteapparatet. Han var ikke kaptein da, men var alltid aktiv i ting som skjedde. Nå skal han gjøre det samme, bare litt mer synlig, sier landslagssjefen.

INNBYTTER: Det er tittelen på dokumentaren Vikash Dhorasoo planlegger å dytte ut på markedet. Den mauritiusfødte spilleren filmet under hele VM-oppholdet. Foto: Scanpix/Ap
INNBYTTER: Det er tittelen på dokumentaren Vikash Dhorasoo planlegger å dytte ut på markedet. Den mauritiusfødte spilleren filmet under hele VM-oppholdet. Foto: Scanpix/Ap Vis mer