Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Di Canio overtar Swindon

Flyr til Storbritannia mandag.

SERIE A.- OG PREMIER LEAGUE-SPISS: Paolo Di Canio avsluttet sin karriere i Lazio. I England var han innom både Sheffield W og West Ham. Foto: REUTERS/Giampiero Sposito
SERIE A.- OG PREMIER LEAGUE-SPISS: Paolo Di Canio avsluttet sin karriere i Lazio. I England var han innom både Sheffield W og West Ham. Foto: REUTERS/Giampiero Sposito Vis mer

Den tidligere fotballstjernen Paolo Di Canio har fått jobben som manager i engelske Swindon.

42-åringen blir formelt klar for klubben neste uke.

- Swindon Town FC er glad for å kunne meddele at det er enighet om at Paolo Di Canio blir klubbens nye manager. Paolo vil fullføre sine forpliktelser overfor italienske medier i helgen før han mandag flyr til Storbritannia for å fullføre papirarbeidet, het det i en melding fra den engelske nivå fire-klubben.

Swindon rykket ned fra League One i våres. Di Canio ble nevnt som mulig erstatter for Avram Grant i West Ham, men endte i stedet opp i Jan Åge Fjørtofts gamle klubb.

Di Canio spilte for en rekke klubber, blant annet Lazio, Juventus, Napoli, Milan, Celtic, Sheffield Wednesday og West Ham.

(NTB-AFP)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media