Di Canio ringte politiet etter å ha blitt trakassert av fulle Southampton-fans

- De var unge, dumme og fulle.

TRAKASSERT. Paolo Di Canio ble utsatt for trakassering på hotellet hvor han bodde i natt. Foto: AP Photo/Clive Gee/PA NTB Scanpix
TRAKASSERT. Paolo Di Canio ble utsatt for trakassering på hotellet hvor han bodde i natt. Foto: AP Photo/Clive Gee/PA NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): I går ettermiddag spilte Sunderland og Southampton 1-1 på St. Mary's i Southampton etter en sen utligning av José Fonte for hjemmelaget. Men dagens dramatikk for Sunderlands manager, Paolo Di Canio, stoppet ikke der.

Etter et sent møte med medlemmer av støtteapparatet, skulle Di Canio bare ta heisen opp til rommet sitt på Solent Hotel and Spa. På veien dit ble han derimot møtt av tre berusede Southampton-supportere.

Di Canio sier selv at han aldri følte seg direkte truet, men at han likevel opplevde situasjonen som ubehagelig.

- Jeg tror ikke de ville angripe oss, de ville bare ha det moro. Det er var tre fulle karer etter en bryllupsfest sier italieneren ifølge The Telegraph.

- Unge dumme og fulle De unge guttene får lurt seg med i heisen, og etterhvert prøvde de å hindre Di Canio og aparatet hans å ta seg ut.

- Vi prøvde å trykke på knappen, men de stoppet oss. De var ikke direkte aggressive, men du kan forestille deg hvordan det er når de ikke vil slippe oss ut. Vi så ingen annen løsning enn å ringe politiet, sier Di Canio,

Politiet kom etterhvert til stedet, uten av Sunderland-manageren valgte å følge opp et eventuelt søksmål.

- Etter at politiet kom, avklarte vi situasjonen, og vi betemte oss or å  ikke straffeforfølge. De var unge, dumme og fulle ungdommer sa bare ville ha litt moro.

Politiet fortsetter etterforskningen mot en 15 år gammel gutt.