Di Canio slapp med skrekken etter sjokkstart

Sunderland tok viktig poeng i bunnstriden.

HENTET SEG INN IGJEN: Paolo Di Canio reagerte slik etter den dårlige starten. Sunderland kom likevel tilbake og fikk med seg et viktig poeng.REUTERS/Nigel Roddis/NTB scanpix
HENTET SEG INN IGJEN: Paolo Di Canio reagerte slik etter den dårlige starten. Sunderland kom likevel tilbake og fikk med seg et viktig poeng.REUTERS/Nigel Roddis/NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Sunderland - Stoke 1-1 (0-1)

Paolo Di Canio hoppet og danset i gledesrus da John O'Shea utliknet til 1-1, og ga hjemmelaget et viktig poeng i bunnstriden. Like etterpå var manageren ute på banen for å protestere mot dommeren i en situasjon han var uenig i.

Di Canio er omdiskutert i nordøst, men har også blitt en populær skikkelse med sin enorme glede og ivrige kampledelse, og det viste han også i kveld.

- Manageren snakket i pausen og fortalte hvor positive vi ahdde vært i de siste 20 minuttene av kampen, og at vi måtte ta det med oss inn i andreomgangen. Med farten og styrken var vi alltid kapable til å skape problemer, og det viste vi, sier målscorer O'Shea til BBC.

Jevnt i bunnen Wigan lå bare to poeng bak Sunderland før kveldens kamp etter seieren over West Bromwich, og det er veldig tett i bunnen av Premier League. Tre lag står på 38 poeng med to kamper igjen å spille, og Wigan som ligger på den siste nedrykksplassen har 35 poeng.

Paolo Di Canio og Sunderland fikk en verst tenkelig start da Stoke tok ledelsen før ti minutter var spilt av oppgjøret. Det var ikke overraskende at det var på en corner at Stoke tok ledelsen. Jonathan Walters scoret på sin egen retur etter en godt slått corner av Charlie Adam.

Vondt gikk til verre for Sunderland da laget fikk sitt andre røde kort på to kamper. Craig Gardner kastet seg inn med den ene foten i ankelen på Charlie Adam, og fikk direkte marsjordre. En stygg takling, og dommer Lee Mason hadde ikke mulighet til å gjøre noe annet enn å vise Grdner det røde kortet.

Sunderland fikk likevel med seg ett poeng som kan bli avgjørende i bunnstriden.