SIER UNNSKYLD:   Angel Di Maria. Foto: NTB SCANPIX
SIER UNNSKYLD: Angel Di Maria. Foto: NTB SCANPIXVis mer

Di María beklager til United-fansen

- Noen ganger skjer det uventede og uønskede.

Ángel Di Marías tid i Manchester United er forbi. Nå ber argentineren om unnskyldning for at Manchester-oppholdet ble som de ble.

Det ble kun ett år på Old Trafford for 27-åringen. Torsdag ble han presentert som Paris Saint-Germain-spiller. Bare noen timer senere kom brevet hvor han beklager overfor Uniteds supportere.

- Jeg skriver dette brevet for å takke hele Manchester United-familien for støtten jeg har fått gjennom mitt år i klubben. Jeg er klar over at ting ikke ble slik vi hadde forventet, men tro meg - det er jeg veldig lei meg for, skriver argentineren.

- Noen ganger i løpet av en karriere skjer imidlertid det uventede og uønskede, fortsetter han.

Kantspilleren startet imponerende med tre mål på sine fire første kamper. Deretter ble han satt på sidelinjen i to måneder med skade. Etter skadeavbrekket klarte han aldri å tilrive seg en fast plass i Louis van Gaals førsteellever.

- Jeg kan garantere at det ikke handlet om at jeg ikke prøvde. Jeg gjorde mitt beste, men fotball er ikke som matematikk: Ofte påvirker ting som skjer utenfor din kontroll følelser og hvordan ting blir. Jeg er lei meg for at det ikke ble som jeg ønsket i denne fantastiske, store klubben, skriver han.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram