LAGKAMERATER OGSÅ PÅ KLUBBLAGET: Sportsavisene Marca og AS melder begge at Angel Di Maria (t.v.) blir Real Madrids neste storsignering. Det betyr i så fall at han kommer til å spille sammen med landslagskollega Gonzalo Higuaín også på klubblaget.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO / DANIEL GARCIA
LAGKAMERATER OGSÅ PÅ KLUBBLAGET: Sportsavisene Marca og AS melder begge at Angel Di Maria (t.v.) blir Real Madrids neste storsignering. Det betyr i så fall at han kommer til å spille sammen med landslagskollega Gonzalo Higuaín også på klubblaget.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO / DANIEL GARCIAVis mer

- Di María klar for Real Madrid

Blir Mourinhos første «galactico», melder Marca og AS.

|||Argentina - Uruguay direkte i VM-studio fra kl. 13.30.

(Dagbladet):Real Madrid-president Florentino Perez sikret seg sommerens første «galactico» da han klarte å lokke José Mourinho til Santiago Bernabeu etter Inters fantastiske trippeltriumf i mai.

Men verdens mest ettertraktede trener er ikke nok for handleglade Perez, som allerede har brukt milliarder på overgangsmarkedet et snaut år ut i sin andre presidentperiode i den spanske hovedstadsklubben.

Nå øser han ut nye 25 millioner euro (i underkant av 200 millioner kroner) på den ettertraktede argentineren Ángel Di María, melder både Marca og AS - to sportsaviser som begge vanligvis er godt informert om de interne prosessene på klubbkontoret. Også den portugisiske avisa Récord gjengir den samme informasjonen.

Ifølge AS møtte Perez Benfica-bossen Luis Felipe Vieira i Madrid i går. Der kom de angivelig til enighet om en intensjonsavtale som gjør venstrekanten til Real Madrid-spiller etter VM i Sør-Afrika - en avtale som trolig blir formalisert kommende mandag.

Fra før skal Real allerede ha oppnådd muntlig enighet med Di Maria om en femårskontrakt.

Som et ledd i avtalen, inngår også den brasilianskfødte spanske G19-landslagsspilleren Rodrigo, melder Récord.

Di María er blant de mest ettertraktede spillerne i verdensfotballen, og Dagbladet plukket ham ut blant 10 spillere vi tror kommer til å få sitt store internasjonale gjennombrudd i det pågående VM-sluttspillet.

22-åringen ble seriemester med Benfica forrige sesong, og har også etablert seg på det argentinske landslaget. Han startet VM-åpningskampen mot Nigeria, og kommer trolig til å fortsette på venstrekanten når Maradona og kompani fortsetter jakten på åttedelsfinale mot Sør-Korea i ettermiddag.