Di Maria: - Jeg forlot United etter å ha kranglet med van Gaal

Kritiserer filosofien.

BRUDD:  Angel Di Maria ble presentert som Manchester United-spiller 28. august 2014. Trener Louis van Gaal var fornøyd med signeringen. Så skar det seg mellom dem. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Angel Di Maria ble presentert som Manchester United-spiller 28. august 2014. Trener Louis van Gaal var fornøyd med signeringen. Så skar det seg mellom dem. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): I fjor høst skrev Angel Di Maria (27) under på en femårskontrakt med Manchester United. Under ett år seinere var argentineren ferdig i klubben, og nå spiller han for Paris Saint-Germain.

Årsak: Han havnet på kant med trener Louis van Gaal.

- Han har sin filosofi. En av grunnene til at jeg ønsket å dra var nettopp den, sier Di Maria til radiokanalen ESPN i Argentina.

- Det er vanskelig å skjønne van Gaal. Jeg hadde noen krangler med ham.

Storsignering Den offensive midtbanespilleren var en storsignering da han ble hentet fra Real Madrid. Det startet så bra på Old Trafford. Han har omtrent ikke ett gram fett på kroppen, og framsto som en drivende kraft i angrep. Men så startet problemene.

Di Maria sier:

- Det begynte bra, men så ble jeg skadet. Det gikk ikke så bra for meg. Og van Gaal endret posisjonen jeg spilte i.

Det var også lett å se fra sidelinja. Argentineren med 66 landskamper famlet og ble oftere og oftere en skygge av seg selv.

Fornøyd Nå er han fornøyd med tingenes tilstand i Paris.

- Jeg hadde ikke forventet en slik mottakelse. Det er den mest fantatiske presentasjonen jeg har hatt. Sannheten er at jeg er veldig lykkelig over å komme til PSG og ha lagkamerater som Lavezzi (Ezequiel) og Pastore (Javier), sier han.