Di Maria: - United er et steg opp fra Real Madrid

Angrer ikke på byttet.

FORNØYD: Manchester Uniteds nye midtbanespiller, argentineren Angel Di Maria, er svært fornøyd med valget om å forlate Real Madrid. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTON / NTB Scanpix
FORNØYD: Manchester Uniteds nye midtbanespiller, argentineren Angel Di Maria, er svært fornøyd med valget om å forlate Real Madrid. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTON / NTB ScanpixVis mer

Manchester Uniteds nye midtbanespiller, argentineren Angel Di Maria, er svært fornøyd med valget om å forlate Real Madrid.

26-åringen kom til den engelske klubben i sommer for omlag 610 millioner kroner. Han prestert bra i United-drakta i sine første kamper. Da han forlot den spanske hovedstadsklubben uttalte han at han dro mot sin egen vilje, men nå angrer han ikke på avgjørelsen,

- Å forlate en klubb som Real Madrid og komme til en så stor klubb som Manchester United, gjør at du vokser som spiller og hjelper deg framover i karrieren. Det var et veldig viktig øyeblikk for meg og jeg stortrives her, sier Di Maria ifølge Manchester Evening News.

26-åringen trives i tillegg svært godt både med den engelske byen og hans nye lagkamerater.

- For hver dag som går, føler jeg meg mer og mer avslappet her. Jeg har skaffet meg et hus og familien er fornøyd. Helt siden jeg kom har folk tatt meg veldig varmt imot. La oss håpe ting går bra for meg så jeg får fortsette her i mange år fremover, sier han.

- Mister ballen for enkelt Angel Di Maria og de andre offensive spillerne i United har prestert godt etter deres ankomst på tampen av overgangsvinduet. Louis van Gaal er likevel ikke fornøyd med de offensive spillernes innsats. Han mener de er en del av grunnene til at klubben har sluppet inn ni baklengsmål denne sesongen.

- Jeg vil forbedre det at vi mister ballen for enkelt. Det er vårt problem, ikke vårt forsvar, sier van Gaal til Manchester Evening News.

Han mener det er bare et tidsspørsmål før alt begynner å fungere for den store engelske klubben.

- Du må tenke på balansen i laget og den defensive organiseringen samtidig. Det er det jeg jobber med. Det er et spørsmål om tid, et spørsmål om treninger og også om spillere å tilpasse seg. Det arbeidet trenger tid. Jeg er lei av å si at vi trenger tid, sier United-sjefen.

Van Gaal respekterer Everton Søndag skal den nye favoritten i Manchester United prøve å senke Everton på Old Trafford. Den tidligere Real Madrid-spillerens nye manager hyller Liverpool-klubbens spillestil foran kampen.

- Jeg må si jeg liker Everton, fordi de ønsker å spille fotball slik jeg ønsker å spille fotball, sier van Gaal.

Og respekten er gjensidig. Også Everton-manager Robert Martinez roser sin motstander og tror den nye United-manager vil nyte store suksess med sin nye klubb.

- Når en ny manager ankommer med den sorten av erfaring i å vinne ligaer i hvert land han har trent, bringer det virkelig en forståelse om hvordan man vinner kamper, sier Martinez.

(NTB)