- Di Maria enig med PSG. Har sendt melding til familien

Dette er dagens ryktebørs.

ENIG MED PSG? Franske medier hevder Angel di Maria er enig om en fireårskontrakt med Paris Sain-Germain. Foto: Reuters / Jason Cairnduff
 / NTB Scanpix
ENIG MED PSG? Franske medier hevder Angel di Maria er enig om en fireårskontrakt med Paris Sain-Germain. Foto: Reuters / Jason Cairnduff / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Vi starter med et rykte som har intensivert de siste dagene. Dimitar Berbatov skal være svært nærme en overgang til Aston Villa. Det er Daily Express som melder at den tidligere Manchester United-angriperen har snakket mye med Tim Sherwood de siste dagene. Det er nok mange som ønsker teknikeren velkommen tilbake til fotballøya.

Tottenham har begynt å lete etter andre spillere enn James McCarthy, skal vi tro Daily Mirror. Og nå skal det være Borussia Dortmund-spiller Sven Bender som er i søkelyset til London-klubben. 24-åringen har tidligere vært linket til Arsenal.

Chelsea har tidligere denne sommeren vært linket til Baba Rahman fra Augsburg. Nå skal de blå ha tilbydd rundt 25 millioner euro for 21-åringen, melder The Guardian. Det er ventet at mannen fra Ghana skal erstatte Filipe Luis som dro tilbake til Atlético Madrid nylig.

Manchester United kommer til å intensivere jakten på Barcelona-spiller Pedro dersom Angel di Maria drar til PSG. United ønsker spilleren på plass til sesongåpningen enste helg, skriver Daily Mail.

Har du et tips angående Norway Cup?


Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Og skal vi tro franske RMC er di Maria enig med PSG om en fireårskontrakt, og at overgangen blir annonsert i løpet av får dager. Samme kilde hevder di Maria har sendt en melding til familien og PSG-spiller Javier Pastore for å fortelle at han snart skal spille for Paris-klubben.

Gianfranco Zola har uttalt at Mario Balotelli er velkommen til Qatar. Zola, som er treneren til Al-Arabi, mener en overgang kan få fart på karrieren til balotelli. Liverpool-spissen er ventet å forlate klubben denne sommeren. ESPN, som gjengir Gazzetta Dello Sport, melder dette.

Spanske AS melder at Louis van Gaal er lei av David de Gea. Manageren liker ikke at spilleren ser ut til å ha tankene sine i Madrid, og vil heller kvitte seg med sisteskansen enn å ha en spiller som ikke trives i klubben.

ØNSKET: Mario Balotelli er ønsket av Gianfranco Zola i Qatar. Foto:  Ian Hodgson/Daily Mail/Solo Syndication/NTB Scanpix
ØNSKET: Mario Balotelli er ønsket av Gianfranco Zola i Qatar. Foto: Ian Hodgson/Daily Mail/Solo Syndication/NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer