Di Maria får Ronaldos gamle draktnummer i United

Presentert i ettermiddag.

NUMMER SJU: Angel Di Maria får drakt nummer sju i Manchester United - den samme som Cristiano Ronaldo i sin tid hadde da han spilte for klubben. De to var lagkamerater i Real Madrid. Foto: EPA/PETER POWELL
NUMMER SJU: Angel Di Maria får drakt nummer sju i Manchester United - den samme som Cristiano Ronaldo i sin tid hadde da han spilte for klubben. De to var lagkamerater i Real Madrid. Foto: EPA/PETER POWELLVis mer

(Dagbladet): Angel di Maria ble tirsdag klar for Manchester United som det dyreste kjøpet i England noensinne: 611 millioner kroner.

I ettermiddag ble han presentert på Old Trafford.

- Jeg er veldig fornøyd med å spille for Manchester United. Jeg vil hjelpe dem med å ta seg til topp fire og Champions League. Jeg har kommet til Manchester United for å hjelpe laget med å heve spillet og å bli et fryktet lag igjen. Jeg vil hjelpe til med å vinne mange trofeer med dem, sa Angel Di Maria ifølge Manchester Uniteds twitterkonto.

- Klassespiller Etter fire år i Real Madrid tar argentineren på seg drakt nummer 7 i United - samme som tidligere lagkamerat Cristiano Ronaldo i sin tid hadde i United.

- Ronaldo prata med meg om det i Madrid og fortalte om hvor viktig dette nummeret er. Jeg håper at jeg kan leve opp til det, sier Di Maria.

Louis van Gaal kaller argentineren en klassespiller.

- Han er en klassespiller, men vi kan ikke forvente at han er mirakelet etter to dager med trening. Han kan sette fart i spillet vårt og passer filisofien. I Real Madrid spilte han ikke bare på kant, men også på midtbanen. Det er også en grunn til at vi er overbevist om at han vil lykkes, sier han.

Vil innfri forventningene Manchester United har hatt en langt dårligere sesongstart enn de fleste hadde håpet. Klubben står med ett poeng etter to serierunder og gikk på en hårreisende smell mot MK Dons i cupen.

Da manager Louis van Gaal fikk spørsmål på pressekonferansen vedrørende å reise kjerringa, svarte han følgende:

- Det tar tid, og jeg beklager det overfor fansen... de er fantastiske. Jeg håper vi kan innfri forventningene, sier van Gaal.

United har en lang skadeliste, og ti spillere er ute med skade. Blant annet sommerens kjøp Ander Herrera. I tillegg venter den nye forsvareren Marcos Rojo på arbeidstillatelse.

Og van Gaal ser ikke bort fra at det kan skje flere bevegelser på overgangsmarkedet på Old Trafford før vinduet stenger.

- Klubben vil annonsere når det skjer. Spillere vil forlate klubben, og andre vil komme, sier manageren.