Di Maria fikk beskjed om ikke å spille VM-finalen av Real Madrid

- Jeg rev brevet i stykker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ángel Di María fikk i et brev fra Real Madrid beskjed om å ikke spille VM-finalen for Argentina mot Tyskland.

26-åringen, som nylig ble solgt til Manchester United for over 600 millioner kroner, fikk brevet på finaledagen 13. juli. Di María var ute med skade og spilte ikke kampen som gjorde Tyskland til verdensmester etter 1-0 i ekstraomgangene.

- Jeg fikk et brev fra Madrid klokken 11 om formiddagen på finaledagen. Der sto det at jeg ikke skulle spille. Jeg rev det i stykker.

- Jeg snakket med Alejandro Sabella (Argentinas landslagssjef), og han ønsket ikke at jeg skulle lide. Jeg sa til ham at jeg ville gjøre alt for å rekke kampen, sa Di María til den argentinske radiostasjonen America fredag.

Trives på landslaget Di María var i storform da han onsdag scoret ett mål og hadde tre målgivende pasninger i 4-2-seieren over Tyskland. Han innrømmer at brevet fra Real Madrid såret ham.

- Jeg led mye den morgenen før finalen. Det var muligens det verste som kunne skje i mitt liv, men slike ting skjer for å teste deg.

Under VM sendte midtbanespilleren Argentina videre da han avgjorde med kampens eneste mål i de 118. minutt mot Sveits i åttedelsfinalen. For ham er ingenting viktigere enn å spille for landslaget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer