Di Maria har sagt farvel til lagkameratene: - En overgang er veldig nær

Manchester City skal ha takket nei.

TRENTE IKKE: Angel Di Maria trente ikke med Real Madrid i dag. Carlo Ancelotti fortalte etterpå at argentineren hadde vært innom treningsnalegget for å si farvel til sine lagkamerater. Foto: EPA/EMILIO NARANJO/NTB SCANPIX
TRENTE IKKE: Angel Di Maria trente ikke med Real Madrid i dag. Carlo Ancelotti fortalte etterpå at argentineren hadde vært innom treningsnalegget for å si farvel til sine lagkamerater. Foto: EPA/EMILIO NARANJO/NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): I går kveld fikk overgangssnakket rundt Angel Di Maria og Manchester United for alvor fart da Sky Sports-journalisten Guillem Balague skrev at argentineren har valgt den engelske storklubben.

- Vi takket ham I dag var ikke 26-åringen med da Real Madrid trente før morgendagens seriepremiere mot Cordoba, men han skal ha vært innom treningsanlegget for å si farvel med lagkameratene sine.

Det melder blant annet ESPN i formiddag.

- Di Maria har ikke trent med oss i dag. Det er ikke offisielt ennå, men han er veldig nær en overgang. Vi takket ham for alt han har gjort for oss, sier Ancelotti ifølge Manchester Evening News.

- Real Madrid har gjort alt de kan for å holde på ham, men han har bestemt seg for å gjøre noe annet. Vi ønsker ham lykke til.

City takket nei Nyheten kommer samtidig som flere medier melder at Di Maria fort kunne endt opp i den lyseblå delen av Manchester.

Klubben skal ha blitt kontaktet i etterkant av VM i Brasil, men en kilde sier til Daily Mirror at de ikke var interesserte.

- Det kom en forespørsel om vi var interesserte i å kjøpe Di Maria. Han gjorde det klart at han gjerne ville komme hit. Avtalen var på 75 millioner euro (612 millioner kroner) med ytterligere 10 millioner euro (81 millioner kroner) i tillegg senere. Men vi var ikke interesserte.

Det verserer også rykter om at argentineren skal ha blinket seg ut drakt nummer sju i Manchester United - en drakt med stolte tradisjoner.

George Best, Bryan Robson, Eric Cantona, David Beckham og Cristiano Ronaldo er bare noen av spillerne som har båret den legendariske drakta.

Sistemann ut i rekka var Antonio Valencia, men han foretrakk selv å gå over til draktnummer 25.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 694979365


Varnish cache server