Di Maria misset USA-fly. Får gigantbot av United

Må ut med fire millioner.

BOT: Angel Di Maria var ikke med på flyet da han skulle slutte seg til Manchester Uniteds sesongoppkjøring i USA. Det betyr en bot på over fire millioner kroner. Foto: AFP PHOTO / JUAN MABROMATA
BOT: Angel Di Maria var ikke med på flyet da han skulle slutte seg til Manchester Uniteds sesongoppkjøring i USA. Det betyr en bot på over fire millioner kroner. Foto: AFP PHOTO / JUAN MABROMATA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Angel Di Maria var ikke med på flyet da han skulle slutte seg til Manchester Uniteds sesongoppkjøring i USA. Det betyr en bot på over fire millioner kroner.

Argentineren har lenge vært ryktet på vei bort fra Manchester United, og spesielt franske Paris Saint-Germain har vist sin interesse for kantspilleren.

Spekulasjonene fortsetter etter at Di Maria ikke ble med resten av United-laget på oppkjøringsturné til USA. Den engelske klubben svarer med å gi Di Maria en bot på 4,3 millioner kroner, eller 360.000 pund.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

På grunn av Copa America fikk argentineren utvidet sommerferien, men skulle slutte seg til resten av laget i løpet av USA-turneen.

- Jeg vet ikke hvor Di Maria er, sa Manchester United-trener Louis van Gaal på pressekonferansen etter at laget tapte 2-0 mot nettopp PSG natt til torsdag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer