BOT: Angel Di Maria var ikke med på flyet da han skulle slutte seg til Manchester Uniteds sesongoppkjøring i USA. Det betyr en bot på over fire millioner kroner. Foto: AFP PHOTO / JUAN MABROMATA
BOT: Angel Di Maria var ikke med på flyet da han skulle slutte seg til Manchester Uniteds sesongoppkjøring i USA. Det betyr en bot på over fire millioner kroner. Foto: AFP PHOTO / JUAN MABROMATAVis mer

Di Maria misset USA-fly. Får gigantbot av United

Må ut med fire millioner.

Angel Di Maria var ikke med på flyet da han skulle slutte seg til Manchester Uniteds sesongoppkjøring i USA. Det betyr en bot på over fire millioner kroner.

Argentineren har lenge vært ryktet på vei bort fra Manchester United, og spesielt franske Paris Saint-Germain har vist sin interesse for kantspilleren.

Spekulasjonene fortsetter etter at Di Maria ikke ble med resten av United-laget på oppkjøringsturné til USA. Den engelske klubben svarer med å gi Di Maria en bot på 4,3 millioner kroner, eller 360.000 pund.

På grunn av Copa America fikk argentineren utvidet sommerferien, men skulle slutte seg til resten av laget i løpet av USA-turneen.

- Jeg vet ikke hvor Di Maria er, sa Manchester United-trener Louis van Gaal på pressekonferansen etter at laget tapte 2-0 mot nettopp PSG natt til torsdag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram