Di Marias legesjekk med PSG utsatt fordi han var for sliten

Flyturen kostet krefter.

UTSATT MEDISINSK TEST:  Angel Di Maria var så sliten da han ankom Qatar for den medisinske testen med PSG, at den ble utsatt. Foto: NTB SCANPIX
UTSATT MEDISINSK TEST: Angel Di Maria var så sliten da han ankom Qatar for den medisinske testen med PSG, at den ble utsatt. Foto: NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester United og Paris Saint-Germain kom i helga omsider til enighet om en overgangssum for Angel Di Maria.

United får 563 millioner kroner (44 millioner pund) for argentineren de ga 59,7 millioner pund for i fjor.

Søndag kveld fløy Di Maria fra Argentina til Qatar for å fullføre overgangen til den franske mesteren. Reisen tok rundt 20 timer.

Den originale planen var at Di Maria skulle gjennomføre den medisinske testen allerede søndag, men en sliten 27-åringen dro rett til hotellet, skriver flere engelske medier.

Der fikk han både en god natt søvn og massasje før sjekken startet i går. Det er ventet at den medisinske testen skal sluttføres i dag. Så fort den er gjennomført vil den tidligere Real Madrid-spilleren sette seg på flyet i retning Paris hvor han vil skrive under på en kontrakt som binder han til klubben i fire år.

Angel Di Maria ble aldri den favoritten Old Trafford-publikummet hadde håpet på. Argentineren imponerte stort de første kampene med tre mål de fire første kampene. Han klarte aldri å følge opp denne gode starten.

Det har lenge blitt spekulert i en overgang til PSG for Di Maria, som fikk ferien sin forlenget etter å ha spilt Copa Amercia for Argentina.

Da han skulle slutte seg til United-troppen i slutten av juli misset han USA-flyet og ble belønnet med en bot på over fire millioner kroner av klubben.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer