UTSATT MEDISINSK TEST:  Angel Di Maria var så sliten da han ankom Qatar for den medisinske testen med PSG, at den ble utsatt. Foto: NTB SCANPIX
UTSATT MEDISINSK TEST: Angel Di Maria var så sliten da han ankom Qatar for den medisinske testen med PSG, at den ble utsatt. Foto: NTB SCANPIXVis mer

Di Marias legesjekk med PSG utsatt fordi han var for sliten

Flyturen kostet krefter.

(Dagbladet): Manchester United og Paris Saint-Germain kom i helga omsider til enighet om en overgangssum for Angel Di Maria.

United får 563 millioner kroner (44 millioner pund) for argentineren de ga 59,7 millioner pund for i fjor.

Søndag kveld fløy Di Maria fra Argentina til Qatar for å fullføre overgangen til den franske mesteren. Reisen tok rundt 20 timer.

Den originale planen var at Di Maria skulle gjennomføre den medisinske testen allerede søndag, men en sliten 27-åringen dro rett til hotellet, skriver flere engelske medier.

Der fikk han både en god natt søvn og massasje før sjekken startet i går. Det er ventet at den medisinske testen skal sluttføres i dag. Så fort den er gjennomført vil den tidligere Real Madrid-spilleren sette seg på flyet i retning Paris hvor han vil skrive under på en kontrakt som binder han til klubben i fire år.

Angel Di Maria ble aldri den favoritten Old Trafford-publikummet hadde håpet på. Argentineren imponerte stort de første kampene med tre mål de fire første kampene. Han klarte aldri å følge opp denne gode starten.

Det har lenge blitt spekulert i en overgang til PSG for Di Maria, som fikk ferien sin forlenget etter å ha spilt Copa Amercia for Argentina.

Da han skulle slutte seg til United-troppen i slutten av juli misset han USA-flyet og ble belønnet med en bot på over fire millioner kroner av klubben.