Di Matteo mener Drogba ble «mishandlet» av Barca-spillerne

Ivorianeren mister oppgjøret mot Arsenal i morgen.

LIVESTUDIO: Følg Arsenal - Chelsea direkte i Dagbladets livestudio fra kl. 1345 i morgen!

(Dagbladet): Didier Drogba scoret kampens eneste mål da Chelsea slo Barcelona 1-0 i den første av to Champions League-semifinaler onsdag.

I morgen møter Chelsea byrival Arsenal på Emirates, men ivorianeren kan ikke spille oppgjøret. Han ble nemlig kneskadet i oppgjøret mot Barcelona.

- Vi må behandle over de neste dagene og se hvordan det går med ham. Han ble dyttet og sparket en del i kampen på onsdag, sa Chelsea-manager Roberto Di Matteo på en pressekonferanse i dag, skriver ESPN.

Drogba ble kritisert etter kampen for å ha rullet i overkant mye på gresset etter dueller med motspillere, og Jan Åge Fjørtoft sa til Dagbladet dagen derpå at «Drogba skjønner selv at det ser dumt ut».

Di Matteo er imidlertid av en annen oppfatning. Han mener Barcelona-spillerne var i overkant fysiske mot ivorianien.

- Alle kan mene sitt, men han ble markert av to menn i hele kampen og ble utsatt for fysisk mishandling. En må være objektive i reaksjonene sine, sier Matteo og legger til:

- Spillerne våre er ærlige. Alle har sin egen stil, men vi er et ærlig lag. Drogba spilte en god kamp for laget mot Barcelona, og ga os en glimrende mulighet til å ta oss til finalen, sier Di Matteo.

Chelsea må også klare seg uten midtstopper David Luiz som ble skadet i FA Cup-semifinalen mot Tottenham.