Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Di Matteo taus om Terry forblir Chelsea-kaptein

- Dere får vente og se.

TAUS: Chelsea-manager Roberto Di Matteo nekter å bekrefte om John Terry vil fortsette som kaptein etter at han har sonet ferdig rasismedommen. Foto: Reuters/Eddie Keogh
TAUS: Chelsea-manager Roberto Di Matteo nekter å bekrefte om John Terry vil fortsette som kaptein etter at han har sonet ferdig rasismedommen. Foto: Reuters/Eddie Keogh Vis mer

Chelsea-manager Roberto Di Matteo nekter å bekrefte om John Terry vil fortsette som kaptein etter at han har sonet ferdig rasismedommen.

Terry er utestengt i fire kamper samt ilagt en bot på 220.000 britiske pund etter å ha blitt funnet skyldig av Det engelske fotballforbundet (FA) for å ha kommet med rasistiske ytringer mot Queens Park Rangers-spilleren Anton Ferdinand.

Midtstopperen Terry starter den fire lange soningen lørdag og får følgelig ikke være med mot Tottenham. Terry beklaget episoden torsdag og frasa seg samtidig ankemuligheten.

- Vi snakker ikke om våre disiplinærtiltak offentlig. Dere får vente og se. Dette tar vi internt, sa Di Matteo på fredagens pressekonferanse.

Selv om Terry må stå over fire kamper i England så kan han spille neste ukes mesterligakamp mot Sjakhtar Donetsk.

- Dere får vente og se, sa Di Matteo på om Terry vil være kaptein i den kampen.

(NTB)